Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: od 26. 10. 2020 do 2.11. 2020 (zgorel delovni stroj, prekratka varnostna razdalja,…)


VOZIL NA PREKRATKI VARNOSTNI RAZDALJI

26. 10. 2020, so policisti v kraju Grliče obravnavali prometno nesrečo v kateri so bili udeleženi trije vozniki osebnih vozil. V nesreči se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog, zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji.

V PROMETNI NESREČI SO SE TRIJE UDELEŽENCA LAŽJE TELESNO POŠKODOVALI

26. 10. 2020 v večernem času so v kraju Hrastje pri Bistrici obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi vožnje po levi povzročitelja. Oba udeleženca kot tudi sopotnik so se v nesreči lažje telesno poškodovali. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

ZGOREL DELOVNI STROJ

31. 10. 2020, so bili obveščeni, da je v kraju Polje ob Sotli zagorel delovni stroj – nakladač. Požar je poskušala voznica pred prihodom gasilcev pogasiti sama, vendar je kljub temu požar uničil veči del stroja. Na stroju je nastalo za pribl. od 5.000 do 6.000 eur mat. škode. Opravljen je bil ogled kraja, pri čemer je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi. O dogodku so s poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo.