Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 10. 11. 2020 (na pretep k znancu v drugo občino, neznancu iz tujine po dopisovanju nakazala večjo količino denarja,…)


Žahenberc, 3.11..2020

Policisti so po obvestilu občana izsledili in prijeli 5 državljanov Sirije, enega državljana  Alžirije in dva državljana Egipta, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Po končanem postopku so bili vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Rogaška Slatina, 3.11.2020

Policisti so bili s strani občanke obveščeni, da jo je neznana oseba iz tujine, s katero je vzpostavila stik preko Facebooka in si z njo dopisovala preko Messengerja, z lažnim prikazovanjem dejanskega stanja spravila v zmoto, da ji je na neznani račun v tujini nakazala večjo vsoto gotovine. Policisti v zvezi zadeve zbirajo obvestila in bodo po  zaključku podali kazensko ovadbo zoper storilca.

Sv. Jurij, 4.11.2020

Policisti so po obvestilu občana prijeli štiričlansko družino iz Afganistana, ki so nezakonito prestopili državno mejo. V postopku so zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v azilni dom.

Sp. Sečovo, 6.11.2020

Policisti so vozniku zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli osebni avtomobil.  Vozil je tudi pod vlivom alkohola,  zaradi kršitev se bo zagovarjal  so pri sodniku za prekrške. Zaradi kršitve odloka o gibanju med 21.00 in 06.00 uro mu je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Gabrovec pri Kostrivnici, 7.11.2020

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, v katerem je kršitelj, ki je bil na obisku pri znancu, udaril in poškodoval dve osebi, prav tako pa je poškodoval hišna vhodna vrata. Kršitelj, ki je bil vidno vinjen, se ob prihodu policistov na kraj ni pomiril in je s kršitvijo nadaljeval, zato je bil pridržan do iztreznitve. Ugotovljeno je bilo, da je kršiil tudi odlok glede prehajanja med občinami. Kršitelju je bil izdan plačni nalog, zaradi poškodovanja vrat, povzročitev telesnih poškodb in groženj pa bo kazensko ovaden.

Strmec pri Sv. Florijanu, 9.11.2020

Policisti so izsledili 5 državljanov Afganistana, ki so nezakonito prestopili državno mejo. V postopku so zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v azilni dom.