Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zbirni center Šmarje tudi v tem času deluje nemoteno


OKP Rogaška Slatina obvešča, da zbirni center v času epidemije deluje nemoteno ter ob upoštevanju vseh navodil in priporočil za preprečitev širjenja covid-19.

Vsi, ki v teh dneh čistite domove in okolico, zato odpadkov ne odlagate v naravo, ampak jih pripeljete v zbirni center.

Odpiralni čas zbirnega centra v Šmarju pri Jelšah:

ponedeljek in petek: od 10.00 do 18.00
sreda: od 11.00 do 19.00
sobota: od 8.00 do 14.00

V soboto, 31. oktobra 2020, bo zaradi praznika zbirni center zaprt.

Tudi Zbirni center Kozje bo na Dan reformacije, torej v soboto, 31. oktobra 2020, zaprt.
Upoštevajte navodila

Na območju zbirnega centra upoštevajte navodila zaposlenih. Pri delovanju zbirnih centrov se smiselno upoštevajo določila odloka o začasni delni omejitvi gibanja ljudi in omejitvi oziroma prepovedi zbiranja ljudi. Uporabljajte zaščitno masko in upoštevajte priporočeno fizično razdaljo. Ob morebitni gneči prosimo za strpnost in potrpežljivost.

Ločeno zbrane odpadke iz gospodinjstev lahko v zbirnih centrih brezplačno oddajo samo uporabniki, ki so vključeni v sistem rednega odvoza odpadkov. Preverjanje o vključenosti uporabnikov zbirnih centrov v sistem ravnanja z odpadki se izvaja na vseh zbirnih centrih. V ta namen se morajo uporabniki izkazati s položnico javnega podjetja OKP Rogaška Slatina, ki ne sme biti starejša od treh mesecev. Za potrebe poistovetenja uporabnika in naslovnika položnice je potreben tudi osebni dokument.

V zbirnem centru Šmarju pri Jelšah oddajanje ločeno zbranih odpadkov za samostojne podjetnike in gospodarske družbe ni dovoljeno.
Gospodarske družbe in samostojni podjetniki lahko oddajajo ločeno zbrane odpadke, ki jih sami pripeljejo, izključno v zbirnem centru Tuncovec, in to proti plačilu.

vir: Občina Šmarje pri Jelšah