Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rogaška Slatina in Podčetrtek ponovno med top 100 trajnostnimi destinacijami na svetu


 

V sklopu konference ?????? ????? ??????????? ????, ki je potekala online od 6. – 9. oktobra, so na podlagi ?????? ???????? ????? ???????????? ???????, izbrali destinacijo Rogaška Slatina, ki se je predstavila ? ???????? ??????? ? ?????????? “?????? ?? ??????????”. Prav tako se je tudi letos na lestvici TOP 100 znašla destinacija Podčetrtek.

Slednje je pokazatelj, da sta Rogaška Slatina in Podčetrtek kot prejemnica ZLATEGA ZNAKA SLOVENIA GREEN DESTINATION tudi na globalnem trgu pozicionirana kot okolju in družbi prijazna destinacija.

“Zelena destinacija ni nekaj, kar je projekt, naloga oziroma odgovornost zgolj turistične organizacije. Je nekaj, kar lahko dosežemo samo vsi skupaj – vsi deležniki v destinaciji, tako v javnem, nevladnem kot zasebnem sektorju – in to ne samo v turizmu, temveč na vseh področjih delovanja,” so ob tem sporočili z Občine Rogaška Slatina.

“Čestitke vsem, ki se ste/smo na kakršnikoli način doprinesli k zavidljivemu naslovu. Odbor Top 100 poudarja, da izbor na seznam Top 100 ne pomeni, da je destinacija trajnostna. To pomeni, da se dobro trudi in obeta napredek. Zato se vsak po svoje tudi v bodoče potrudimo, da ostanemo trajnostni,” pa se je ob ponovni mednarodni turistični potrditvi glasilo sporočilo iz Podčetrtka.

Celotno lestvico najdete tukaj.