Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poziv pacientom SB Celje: brez ponovnega vabila ne hodite na obravnave


Zaradi vedno večjih potreb po hospitalni obravnavi pacientov s COVID-19 so v Splošni bolnišnici Celje reorganizirali delovanje bolnišnice in omejili izvajanje nenujnih zdravstvenih storitev. Zmanjševanje nenujnih zdravstvenih storitev poteka postopoma in selektivno.

Zaradi kratkega časovnega okvira, v katerem se organizacija dela celjske bolnišnice v zadnjem mesecu spreminja, in omejenih kadrovskih resursov, o spremembi ne morejo obveščati vseh pacientov. Zato do preklica takšnega načina velja, da bodo obravnavo v bolnišnici lahko opravili le tisti pacienti, ki jih bodo ponovno povabili na pregled, diagnostiko ali poseg. Ti pacienti bodo prejeli navodila o terminu izvedbe.

Vse ostale paciente, ki novih vabil ne bodo prejeli oz. jih naše osebje ne bo kontaktiralo prosijo, da v bolnišnico ne prihajajo, četudi imajo stara vabila s termini za obravnavo.

Vsem pacientom, ki bodo kljub temu v dvomu, predlagajo, da svoje vprašanje skupaj s kontaktnimi podatki (št. telefona) pošljejo na e-naslov: [email protected] in v roku 24 ur oz. naslednjega delovnega dne bodo prejeli odgovor, če bodo zdravstveno storitev lahko opravili.

Vse, ki prihajajo v bolnišnico, prosijo za spoštovanje navodil in odgovorno ravnanje, s katerim ščitijo tako sebe kot druge.

foto: G.K.