Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Od ponedeljka omejitev osebnega poslovanja s strankami na Občini Šmarje pri Jelšah


Občina Šmarje pri Jelšah obvešča, da s ponedeljkom, 12. oktobra 2020, omejuje osebno poslovanje s strankami.

Občane prosimo, da v času uradnih ur občinske uprave z zaposlenimi kontaktirajo po telefonu ali elektronski pošti (vsi kontaktni podatki zaposlenih so objavljeni na spletni strani – tukaj).

Uradne ure občinske uprave

  • ponedeljek: od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
  • sreda: od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 17.00
  • petek: od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 13.00

Za nujne zadeve bo občanom omogočen osebni obisk, a le ob predhodnem dogovoru z javnim uslužbencem ter ob doslednem upoštevanju vseh navodil in priporočil za preprečitev širjenja covid-19.

Navodila in priporočila

Vstop brez zaščitne maske ali druge oblike zaščite, ki prekrije nos in usta, skladno z vladnim odlokom, v prostore občinske uprave ni dovoljen. Ob vhodu in odhodu iz prostorov si obvezno razkužite roke. Ne rokujte se. Upoštevajte varnostno razdaljo vsaj 2 metra. Upoštevajte higieno kašlja. Ne dotikajte se oči, nosu in ust. V občinskih prostorih se ne zadržujte dlje, kot je potrebno.

Odločitev o omejitvi osebnega poslovanja s strankami smo sprejeli zaradi slabšanja epidemiološke slike v občini, regiji in državi. Odgovorno želimo zagotoviti čim bolj varno in zdravo delovno okolje za zaposlene in občane ter tako tudi prispevati k preprečitvi širjenja okužbe in morebitnih hujših posledic.

Ukrep velja do preklica. Hvala za razumevanje.