Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Občini Kozje in Rogatec omejujeta poslovanje občinske uprave


OBČINA KOZJE:

kozjeObčina Kozje obvešča, da s petkom, 16. oktobra 2020, omejuje osebno poslovanje s strankami. Odločitev so sprejeli zaradi slabšanja epidemiološke slike v občini, regiji in državi. Odgovorno želijo zagotoviti čim bolj varno in zdravo delovno okolje za zaposlene in občane ter tako tudi prispevati k preprečitvi širjenja okužbe in morebitnih hujših posledic.
Ukrep velja do preklica.

Občane prosijo, da v času uradnih ur občinske uprave z zaposlenimi kontaktirajo po telefonu ali elektronski pošti.
Kontaktni podatki zaposlenih so objavljeni tukaj .

Uradne ure občinske uprave
ponedeljek: od 8.00 do 10.00 in od 11.00 do 14.30
sreda: od 8.00 do 10.00 in od 11.00 do 15.30
petek: od 8.00 do 10.00 in od 11.00 do 13.30

Za nujne zadeve bo občanom omogočen osebni obisk, a le ob predhodnem dogovoru z javnim uslužbencem ter ob doslednem upoštevanju vseh navodil in priporočil za preprečitev širjenja covid-19.

Navodila in priporočila
V občinske prostore je, skladno z vladnim odlokom, dovoljen vstop z zaščitno masko ali drugo obliko zaščite, ki prekrije nos in usta. Ob vhodu in odhodu iz prostorov si obvezno razkužite roke. Ne rokujte se. Upoštevajte varnostno razdaljo vsaj 2 metra. Upoštevajte higieno kašlja. Ne dotikajte se oči, nosu in ust. V občinskih prostorih se ne zadržujte dlje, kot je potrebno.

OBČINA ROGATEC:

Občinska uprava Občine Rogatec obvešča vse občanke in občane, da s četrtkom 15.10.2020, omejuje osebno poslovanje s strankami.

Občanke in občane prosijo, da z zaposlenimi kontaktirajo po telefonu ali elektronski pošti. Vsi kontaktni podatki so objavljeni na uradni spletni strani Občine Rogatec.

Vloge in obrazci so na voljo na spletni strani občine – povezava.

Vloge lahko oddate tudi v nabiralnik pri vhodu.

Za nujne zadeve bo občanom omogočen osebni obisk, a le ob predhodnem dogovoru z javnim uslužbencem ter ob doslednem upoštevanju vseh navodil in priporočil za preprečitev širjenja covid-19.