Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Knjižnica in Ipavčev kulturni center Šentjur odpovedujeta vse dogodke


Zaradi ponovnih zaostrenih epidemioloških razmer so začeli organizatorji odpovedovati mnoge napovedane dogodke. Knjižnica in Ipavčev kulturni center Šentjur sta se tako odločila, da odpovesta prav vse dogodke.

V občini Šentjur so v zadnjih dveh tednih zabeležili 69 potrjenih okužb, 14-dnevna incidenca pa je visokih 359 oseb na 100.000 prebivalčcev.

Iz Knjižnice Šentjur so sporočili, da zaradi trenutnih razmer do nadaljnjega odpovedujejo vse dogodke. Ob upoštevanju vseh predpisanih ukrepov pa ste še vedno vabljeni med njihove knjižne police.

Tudi IKC Šentjur obvešča, da bodo za nekaj tednov zaprli svoje prostore za vse dejavnosti. V času zaprtja bodo iskali nove termine za večje prireditve in dogodke, ki bodo v prihajajočem letu polnili njihove dvorane. Do takrat pa vas vabijo, da jih spremljate preko Facebooka, kjer vas bodo sproti obveščali o dogajanju.

Glede sprememb in morebitnih odpovedi ostalih dogodkov na območju Kozjanskega in Obsotelja vas sproti obveščamo tudi v našem koledarju dogodkov tukaj.