Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: tajnica, učitelj vožnje, zdravnik, strojni tehnik, …


Razmere na trgu dela so še vedno spodbudne. Na Celjskem je trenutno na voljo nekaj več kot 350 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Kozjanski park v Podsredi zaposli tajnico za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 10.

Ogrejmo se, prodaja energentov in okrepčevalnica Hiti, Marko Jurak, s. p., iz Podčetrtka zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 10.

Šola vožnje Kos, Jasmina Jančič, s. p., iz Rogaške Slatine zaposli učitelja vožnje/učitelja predpisov za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 10.

Elektro-strojništvo in elektroinstalacije Zvonko Zidar, s. p., iz Rogaške Slatine zaposli strojnega tehnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 10.

Vrabec kleparstvo in krovstvo, Uroš Vrabec, s. p., iz Završ pri Grobelnem zaposli krovca/kleparja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 10.

Automotive Synergies, podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve, d. o. o., iz Šentjurja zaposli 5 proizvodnih delavcev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 10.

Senior, Center za pomoč starejšim, Lidija Umek, s. p., iz Zagaja pri Bistrici ob Sotli zaposli oskrbovalca na domu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 10.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah zaposli srednjo medicinsko sestro v ambulanti, zdravnika specialista ginekologije in porodništva, zdravnika specialista oftalmologa in zdravnika specialista za delo v prehospitalni NMP za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 10.

Odvetniška pisarna Robert Preininger, d. o. o., iz Šmarja pri Jelšah zaposli odvetniškega pripravnika ali odvetniškega kandidata za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 15. 10.

Mrežni podjetniški inkubator Vrelec, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli strokovnega sodelavca za projekte za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 10.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Avtovid Tomislav Videnšek, s. p., iz Celja zaposli prodajalca avto-delov in avto serviserja-vulkanizerja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 10.

Miško Knjižko, slaščičarna in kavarna, d. o. o., iz Celja zaposli vodjo kavarne/natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 10.

Saude, gostinstvo, trgovina, proizvodnja in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli pleskarja/gradbenega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 11.

Hermi, proizvodnja, trgovina, storitve, d. o. o., iz Celja zaposli monterja strelovodne zaščite in komercialista za tuje trge za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 13. 10.

A2S, avtohiša, trgovina, servis in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli avtoličarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 10.

Pošta Slovenije, d. o. o., v Celju zaposli pismonošo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 10.

J3, trgovina in gradbeništvo, d. o. o., iz Teharja zaposli elektrikarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 10.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Mestna občina Celje zaposli svetovalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 10.

Stopar Design proizvodnja in prodaja, d. o. o., iz Štor zaposli pomočnika tehnologa za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 10.

Thermana, d. d., iz Laškega zaposli diplomiranega fizioterapevta – pripravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 10.