Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabljeni na delavnico: »CANVA – sami oblikujte privlačne grafične rešitve za svoje podjetje«

SPOT svetovanje Savinjska vabi na delavnico:

»CANVA – sami oblikujte privlačne grafične rešitve za svoje podjetje«,

ki bo v sredo, 16. septembra 2020 ob 13. uri,

v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Vrelec d.o.o., Prvomajska 35, Rogaška Slatina.

Na delavnici se boste seznanili z uporabo brezplačnega spletnega orodja za oblikovanje grafičnih rešitev »Canva«, ki omogoča kreiranje z več sto profesionalno oblikovanimi postavitvami. Z orodjem »Canva« je preprosto oblikovati vabila, letake, brošure, darilne bone, vizitke, logotipe, enostavne video vsebine, gradiva za objavo na Facebook-u ter Instagram-u in še mnogo več. Primerno je tako za posameznike, za občasno domačo uporabo, kot tudi za podjetja, ki dnevno potrebujejo nove in lepo oblikovane vizualne kreacije.

Na delavnici potrebujete: prenosni računalnik.

Delavnica je namenjena mikro, malim in srednje velikim podjetjem, trajala bo 4 pedagoške ure in je za udeležence brezplačna. Organizira jo Razvojna agencija Sotla, SPOT svetovanje Savinjska.

Izvajalka: Katja Šket, arhitektka in profesorica likovne umetnosti, ambasadorka vizualnega izražanja, kreativna direktorica oblikovalskega studia, izvaja svetovanja, delavnice in predavanja s področja kreativnih oblikovalskih pristopov.

Prijava: Vse zainteresirane vabimo, da svojo udeležbo potrdite na e-naslov [email protected]. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.

Dodatne informacije: Razvojna agencija Sotla, SPOT svetovanje Savinjska, Metka Kovačič (telefon 041/724-110, e-naslov: [email protected]).

Vabljeni, da se nam pridružite!


Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.