Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pregled nogometnega dogajanja v 3. SNL Vzhod in Medobčinski ligi Golgeter



Dogajanje na nogometnih zelenicah je v polnem teku. Na tribune se počasi vračajo tudi gledalci.

3. SNL Vzhod

V tretjem krogu 3. SNL Vzhod so NK Šmarje na domačem terenu gostili NK Koroška Dravograd. Tekma je bila “odprta” do konca, saj so Šmarčani odločilni in edini gol srečanja dosegli v 90 minuti, ko je gol dosegel Valentin Fišer. To je bila uvodna zmaga v ligi za Šmarčane, ki se po treh krogih lige nahajajo na 9 mestu lerstvice. Tekmo je prvič po prepovedi obiskovalcev spremljalo 66 gledalcev.

Nora, vrhunska, zelo pomembna zmaga članov! ??????
Za val navdušenja na (končno) ponovno odprtih tribunah je v zadnjih minutah tekme poskrbel Fišer! ?
Šmarje – Dravograd, 1:0 ⚽

#3snl #3snlvzhod #nzs
#nksmarje

Objavil/a NK ŠMARJE PRI JELŠAH dne Ponedeljek, 07. september 2020

NK Šmarje pri Jelšah : NK Koroška Dravograd 1:0 (0:0)

NK Šmarje: Travnikar, Kresnik, Drofenik, Mauher, Jančič, Fišer, Čonč(od 74′ Lampret) , Travnikar, Deučman, N. Korez( od 66′ A. Korez), Korošec. Trener: Milan Rkman. Goli: 90′ Fišer.

Slatinčani so v 3. krogu doma pričakali NK Cirkulane, ki so jih premagali z rezultatom 1:0. Gol je dosegel Stefan Andjelič v 67 minuti, Slatinčani pa so minimalno prednost do konca tekme uspešno zadržali. Po treh krogih se NK Rogaška pod vodstvom Damijana Romiha nahaja na tretjem mestu lestvice. S tribun jih je spodbujalo 70 gledalcev.

NK Rogaška : NK Cirkulane. 1:0 (0:0)

NK Rogaška: Vunderl, Šmigoc, Priček, Jurkić, Rokavec(od 80′ Romih), Andjelić, Golob (od 60′ Turnšek), Rešek, Kmetič (od 80′ Ferčec), Pavlović(od 90′ Kodelič), Zdovc (od 60′ Marciuš). Trener Damijan Romih. Goli: 67′ Andjelič.

Vrhunce tekme si lahko ogledate na naslednjem videoposnetku:

V 4. krogu bodo, Šmarčani gostovali v soboto pri NK Korotan Prevalje, Slatinčani pa v nedeljo gostovali pri NK Podvinci.

Medobčinska članska liga Golgeter

Poteka pa že tudi Medobčinska članska liga Golgeter, kjer KiO zastopata NK Mons Claudius in NK Šentjur. Prvi krog je potekal v znamenju medsebojnega obračuna med obema kluboma, kjer je na domačih tleh prevladal NK Šentjur z rezultatom 2:1. Monsi so povedli v 16 minuti po golu Kramariča, nato pa jih je že v 22. in nato še v 43. minuti kaznoval Horvat.

NK Šentjur : NK Mons Claudius 2 : 1 (2 : 1)

NK Šentjur: Ledl, Zdolšek(od 70′ M. Vodeb), Mlinar, Čater Cvetko, Hrovat(od 63′ T. Vodeb), Strmšnik, Turnšek(od 87′ Doberšek), Uršič, Rihter(od 46′ Lesjak), Mikulić(od 81′ Rabić). Trener: David Plevnik.
NK Mons Claudius: Lončar, Kidrič, Močnik(od 79′ Čonč), Kramarič, Janžek, Krivec, Ogrinc, Pobežin, Blaževič(od 70′ Prah), Povalej(od 46′ Koffi Yao), Kidrič. Trener Marko Vtič. Goli: 16′ Kramarič, 22′ 43′ Horvat.

Minulo soboto pa je potekal že drugi krog tekmovanja, v katerem so Šentjurčani gostovali v Mozirju, Monsi pa v Žalcu.

Šentjurčani so pri ND Mozirje klonili v zelo razburljivem obračunu. Povedli so v 25. minuti (T. Vodeb), prednost v 45. minuti izgubili (Šmigoc), se nesrečno znašli v zaostanku po avtogolu (Zdolšek), izenačili z enajstmetrovko (Horvat), a malo kasneje prejeli še en zadetek(Brantuša) za končnih 3:2.

ND Mozirje : NK Šentjur. 3:2 (1:1)

NK Šentjur: Ledl, Zdolšek, Čater, Mlinar(od 46′ Rihter),M. Vodeb(od 74′ Šljivo), Hrovat(od 82′ Rabić), Strmšnik, Turnšek, Štiglic, Mikulić(od 86′ Mikulić), T. Vodeb(od 74′ Doberšek). Trener: David Plevnik.

Monsi so na gostovanju pri NK Žalec iztržili remi z rezultatom 1:1. v 63. minuti je Žalec povedel po najstrožji kazni, ki jo je izkoristil Poklečki, a Monsi so se dobro odzvali in v 69. minuti prišli do ponovnega izenačenja, ko je uspešno zaključil M. Močnik, ki je malo prej v igro vstopil s klopi.

NK Žalec : NK Mons Claudius. 1:1 (0:0)

NK Mons Claudius: Lončar, Berk, Kidrič, P. Močnik ( od 58′ Koffi Yao), Kramarič, Janžek, Krivec(od 74′ Povalej), Ogrinc, Pobežin(od 66′ M. Močnik), Blaževič, Kidrič.

Monsi se bodo v 3. krogu v soboto doma pomerili proti ND Mozirje, Šentjurčani pa v nedeljo prav tako doma proti NK Savinjska Vransko.

Ž. L. K., foto: FB stran NK Šmarje.