Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poziv občanom k prijavi škode po neurju


Občini Podčetrtek in Šmarje pri Jelšah svoje občane pozivata k prijavi škode nastale po hudih neurjih s točo konec avgusta. Oškodovanci lahko škodo prijavijo od 14. do 21. septembra 2020.

Občini Podčetrtek in Šmarje pri Jelšah pozivata občane, ki so utrpeli škodo na stvareh zaradi močnega neurja z vetrom in točo 30. avgusta 2020, da lahko škodo prijavijo od ponedeljka, 14., do ponedeljka, 21. septembra 2020, na predpisanih obrazcih z vsemi zahtevanimi podatki. K izpolnjenim in podpisanim obrazcem je treba priložiti fotografije poškodb, nastalih v neurju.

Prijava škode v občini Podčetrtek

Oškodovanci lahko prijavo vložijo osebno v prostorih občin Podčetrtek, v času uradnih ur. Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom priporočajo, da izpolnjene obrazce s prilogami oškodovanci pošljejo po pošti, na naslov Občina Podčetrtek, Trška cesta 59, 3254 PODČETRTEK ali jih oddajo v nabiralnik na naslovu občine.

Prijava škode v občini Šmarje pri Jelšah

Občani lahko prijavo vložijo osebno na sedežu občinske uprave v času uradnih ur. Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom pa priporočajo, da izpolnjene obrazce s prilogami oškodovanci pošljejo po pošti na naslov Občina Šmarje pri Jelšah, Aškerčev trg 15, 3240 Šmarje pri Jelšah.

Obrazci: