Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na finalnem turnirju mladih tenisačev zmagali Rene, Sienna, Lan in Žan


Minulo nedeljo je bil na sporedu še finalni poletni teniški turnir mladih v organizaciji Športne zveze Kozje in Tenis kluba Kozje. Med sabo so se pomerili najboljši trije v kategorijah mini tenis do devet let, midi tenis do enajst let in tenis za igralce do trinajst in petnajst let.

Najboljši v mini in midi tenisu

Med najmlajšimi je bil najuspešnejši Rene Bračun, ki je premagal oba tekmeca. Drugo mesto je osvojila Lea Kiderič, tretji pa je bil Blaž Kozole.

V midi tenisu je zmagovalka postala Sienna Earles iz Rogaške Slatine, druga je bila njena mlajša sestra Savannah Earles, tretja pa Žana Kozole.

V kategoriji tenis do trinajst let je zmagovalec postal Lan Mesec, drugo mesto je osvojil Florijan Kiderič, tretje pa Sanja Debelak.

V najstarejši kategoriji sta nastopila le dva finalista, saj je tretji zbolel. Zmagovalec je postal Žan Kiderič,  drugo mesto pa je osvojila Nikita Švajger.

Finalisti do 13 in do 15 let

Skupaj je na poletnih turnirjih v štirih starostnih kategorijah nastopilo 21 mladih tenisačev, v Tenis klubu Kozje pa pripravljajo še Odprto prvenstvo mlajših kategorij, če bodo le zdravstvene razmere to dopuščale. (R.G.)