Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: od 13. do 18. 8. 2020 (sin grozil mami, skupinski pretep v slatinskem lokalu, gotovina najdena na bankomatih,


Rogaška Slatina 13.8.2020

V dveh primerih sta občana na policijsko postajo v Rogaško Slatino najdeno gotovino, ki je bila v obeh primerih najdena na bankomatu ene slatinskih trgovin. Policisti bodo preko banke skušali ugotoviti lastnika, najditeljema pa se zahvaljujejo za pošteno ravnanje ob najdbi denarja.

Rogatec, Rogaška Slatina 14.08.2020

Policisti so čez vikend zaradi glasne glasbe posredovali kar trikrat in v vseh primerih ugotovili, da je šlo za zasebna praznovanja, na katerih so udeleženci z glasno glasbo motili okoliške prebivalce pri počitku. Policisti so zoper njih ukrepali.

Policisti pozivajo prebivalce, da ob druženju poskrbijo za spoštovanje priporočil NIJZ ter izpolnjevanje obveznosti v skladu z vladnim odlokom o omejitvi gibanja in zbiranja ter hkrati na spoštovanje določil o varstvu javnega reda in miru glede motenja nočnega počitka po 22. uri.

Rogaška Slatina 15.08.2020

Policisti so intervenirali v enem od slatinskih lokalov, kjer je prišlo do pretepa več oseb. Do fizičnega obračunavanja je prišlo med tremi gosti, vmešal se je še lastnik lokala, ki je želel pomiriti razgrete goste, vendar jih je pri tem skupil še sam. Prav tako je bil pri pretepu poškodovan naključni gost lokala. Vročekrvneži bodo za svoje ravnanje odgovarjali na sodišču.

Rogatec, 15. 8. 2020

Policisti so intervenirali zaradi nasilnega sina, ki je grozil svoji mami. Zaradi groženj so ga pridržali in mu izrekli še prepoved približevanja do mame. Zagovarjal se bo na sodišču.

Rogaška Slatina, 16. 8. 2020

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je voznik osebnega avtomobila pri prečkanju ceste po kolesarski stezi, trčil v kolesarja. Kolesar se je pri tem lahko telesno poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 17.8.2020

Policisti so obravnavali delovno nesrečo, v kateri je delovni stroj zaradi neprevidnosti delavca, le temu stisnil in poškodoval roko. Policisti so opravili ogled in bodo o dogodku obvestili tožilstvo.

Rogatec, 18.8.2020

Policisti so prijeli dva državljana Alžirije, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Po obravnavi sta bila vrnjena hrvaškim varnostnim organom.