Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Natečaj za turistični spominek občine Šmarje pri Jelšah


Turistični spominki so že od nekdaj zvesti spremljevalci vseh turističnih krajev. S svojo izvirnostjo dopolnjujejo turistično ponudbo, turisti pa z njim doma obujajo prijetne spomine na doživetje.

Javni zavod za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah v ta namen razpisuje natečaj za turistični spominek občine Šmarje pri Jelšah za leti 2020-2021, ki traja do ??. ?. ????.

Na natečaj se lahko prijavijo polnoletne fizične in pravne osebe s stalnim prebivališčem na območju Slovenije, ne morejo pa sodelovati zaposleni Občine Šmarje pri Jelšah in Javnega zavoda za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah, člani komisije za ocenjevanje in njihovi družinski člani (starši, sestre, bratje, mož, žena in otroci).

Vsi izdelki morajo biti avtorsko delo sodelujočega. Z udeležbo na tem natečaju prvič javno predstavljeni in ne smejo biti v prodaji niti doma niti v tujini. Prehrambni izdelki morajo imeti rok trajanja vsaj pol leta od nakupa spominka; mesni in sirni izdelki niso zaželeni.

Možna je oddaja dveh različnih spominkov: v vrednosti do 5 EUR/kos in do 50 EUR/kos. Cena spominka mora vključevati strošek izdelave spominka in primerne embalaže (če je potrebna) in potiska z logotipi.

Na natečaju lahko sodelujejo samo spominki, ki prepoznavno in izvirno predstavljajo kulturno in naravno dediščino občine Šmarje pri Jelšah, turistične znamenitosti ali občino kot turistično destinacijo.

Vabljeni vsi ustvarjalci, da se prijavite in sodelujete s svojimi predlogi turističnega spominka občine Šmarje pri Jelšah.

Prijavni obrazec z več informacijami najdete na spletni strani tsm-smarje.si in smarje.si.

JZ TŠM Šmarje pri Jelšah

Foto: Studio SAMINO