Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Domačija Haler: okusna hrana, sveže pivo in še veliko več

Streljaj od Podčetrtka, v neposredni bližini Term Olimia, se k nebu dviga hrib Olimska gora. Ob vznožju hriba se razprostira dolina, v kateri leži majhen kraj Olimje. V tem prelepem okolju se nahaja domačija Haler, ki je oddaljena približno 3 km od kopališča Terme Olimia ter 1 km od znamenitega samostana Olimje. Na domačiji poleg restavracije ponujajo še razne druge stvari, kot so doma pridelano pivo ter prenočitve v njihovih sobah.

RESTAVRACIJA

V restavraciji je na izbiro veliko različnih jedi. Osebje vam lahko pripravi raznovrstne pice iz krušne peči, vegetarijanske jedi, ribe in lignje ter pester izbor jedi po naročilu.

Jedilnik vsebuje tudi njihove posebne specialitete, kot so plošča Haler, golaž Haler ter pivska klobasa. Za najmlajše, kateri se lahko ob čakanju zamotijo z igranjem na igralih, pa so na voljo tudi posebni otroški meniji.

V primeru, da se zanimate za kulinariko, vam ponujajo zasebne gurmanske večere, kjer imate možnost preizkušanja gurmanskih specialitet njihovega šefa.

V njihovih prostorih, ki sprejmejo več kot 200 ljudi, je možno pripraviti tudi razna praznovanja ter obletnice.

PIVOVARNA

Domačija Haler je svojo zgodbo začela pisati prav z izdelavo piva, katerega varijo že od leta 1995. Najprej so ga varili samo ljubiteljsko, nato pa so odprli še restavracijo, kjer sedaj tržijo svoje pivo.

Proizvajajo svetlo in temno pivo, ki je zvarjeno po nemškem starograjskem receptu. Letos so svoji znamki piva dodali še radler limeta, ki ima manj alkohola.

Za tiste, ki vas zanima varjenje piva, ima domačija Haler po dogovoru na voljo ogled njihove pivovarne z degustacijo piva.

SOBE

Če iščete prenočišče, vam  ponujajo moderno urejene sobe različnih velikosti. V sobah so nameščene klimatske naprave ter LCD televizorji. Omogočen je tudi dostop do brezžičnega interneta.

Ponujajo dve različni vrsti sob. Sobe, v katerih je vključena kuhinja ter sobe brez kuhinje.

Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran, jih pokličete na 038 121 200 ali pa jim pišete na [email protected].

Domen Kamplet