Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Županja občine Kozje gostila zlata maturanta in prejela zahvalno listino Slovenske vojske


Županja občine Kozje Milenca Krajnc je včeraj v prostorih občine gostila dve pomembni srečanji. Najprej je v goste sprejela zlato maturantko Niko Gradišek, nato pa še predstavnika Slovenske vojske, ki je županji predal zahvalno listino za podporo in sodelovanje v času vaje Preskok 2020.

Zlata maturanta občine Kozje

Županja občine Kozje je včeraj v prostorih občine sprejela zlato maturantko Niko Gradišek, dijakinjo I. gimanizije v Celju. Ta je na letošnji splošni maturi dosegla odličnih 30 točk in postala ena izmed 280 slovenskih zlatih maturantk/maturantov v tej generaciji. Poleg čestitk za odličen zaključek srednjega šolanja, se je županja Niki zahvalila tudi za vse aktivnosti in doprinos, ki ga je do sedaj pustila v občini Kozje. Županja ji je ob tem predala tudi simbolično darilo.

V začetku avgusta pa je županja ponosno sprejela še enega zlatega maturanta Dejana Zorenča in mu iskreno čestitala za odličen zaključek srednjega šolanja.

Vojaška zahvala županji

Županja Milenca Krajnc je istega dne sprejela še enega posebnega gosta. Predstavnik Slovenske vojske ji je namreč za podporo in sodelovanje v času vaje Preskok 2020 prišel predati zahvalno listino.

Slovenska vojska je v času od 24. aprila do 19. junija 2020 na širšem območju Republike Slovenije izvajala različna usposabljanja v sklopu vaje Preskok 2020. Med drugim so se usposabljali tudi na območju občine Kozje, ki je Slovenski vojski nudila vso potrebno podporo.

foto: FB Občina Kozje