Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zavod TŠM Šmarje pri Jelšah išče turistični spominek občine Šmarje pri Jelšah za leti 2020-2021


Javni zavod za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah razpisuje javni natečaj za turistični spominek občine Šmarje pri Jelšah za leti 2020-2021. Natečaj traja do 30. septembra 2020.

Vsak prijavitelj lahko sodeluje z dvema predlogoma spominkov, mora pa za vsak natečajni predlog posebej dostaviti vso dokumentacijo, ki je navedena v besedilu vsebine prijave javnega natečaja. Vsi izdelki morajo biti avtorsko delo sodelujočega, z udeležbo na tem natečaju prvič javno predstavljeni in ne smejo biti že v prodaji niti doma niti v tujini. Prehrambni izdelki morajo imeti rok trajanja vsaj pol leta od nakupa spominka; mesni in sirni izdelki niso zaželeni. Možna je torej oddaja dveh različnih spominkov, manjšega in cenejšega ter večjega in dražjega

Na natečaju lahko sodelujejo samo spominki, ki prepoznavno in izvirno predstavljajo:
  • kulturno in naravno dediščino občine Šmarje pri Jelšah,
  • turistične znamenitosti ali občino kot turistično destinacijo.

Na natečaj se lahko prijavijo polnoletne fizične in pravne osebe s stalnim prebivališčem na območju Slovenije. Na natečaju ne morejo sodelovati zaposleni Občine Šmarje pri Jelšah in Javnega zavoda za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah, člani komisije za ocenjevanje in njihovi družinski člani (starši, sestre, bratje, mož, žena in otroci).

Prispele spominke bo obravnavala in ocenjevala petčlanska strokovna komisija, ki jo bo imenoval župan Občine Šmarje pri Jelšah. V ocenjevalno komisijo je imenovana predsednica komisije Špela Žaberl, področna svetovalka za načrtovanje in trženje, ostali člani pa so Sergeja Javornik, koordinatorica za odnose z javnostmi Občine Šmarje pri Jelšah, Mojca Korpar, vodja prodaje, dr. Marko Samec, direktor Knjižnice Šmarje pri Jelšah, in Janja Sivec, interpretatorka kulturne dediščine. Strokovna ocenjevalna komisija bo zmagovalnemu spominku podelila naziv »Turistični spominek Občine Šmarje pri Jelšah«.

Vsebino natečaja najdete tukaj (klik), prijavnico za natečaj pa tukaj (klik)

Za dodatne informacije se obrnite na JZ TŠM, kontaktna oseba: Špela Žaberl, telefon: 08/201 03 81 ali 031 348 042 ali pišete na e-pošto: [email protected]