Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

ŠK Virštanj prvak veteranske malonogometne lige »Kozjansko«


Prvaki ŠK Virštanj

S tekmami devetega kroga se je zaključila sezona 2019/20 Veteranske lige malega nogometa Polana bar Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje.

Prvaki so postali nogometaši ŠK Virštanj.

V dvanajsti sezoni lige so nastopile štiri ekipe, ki so se pomerile po trikrožnem ligaškem sistemu. Tekmi zadnjega kroga sta neposredno odločali o prvem in tretjem mestu. Za prvo sta se borili ekipi ŠK Virštanj in ŠD Bistrica, boljši pa so bili igralci z Virštanja, ki so tako po letu dni premora ponovno postali prvaki lige, kar jim je skupno uspelo že tretjič.

Drugouvrščena ŠD Bistrica

Ekipa iz Bistrice je tekmovanje končala na drugem mestu, dobila pa je še pokal za fair-play za najmanj prejetih kartonov v ligi, imela pa je tudi najboljšega strelca lige. Z doseženimi 10 zadetki je ta naslov drugo leto zapored osvojil Igor Černelč.

Tretjeuvrščeni ŠD Polje

Tretje mesto v ligi je osvojila ekipa ŠD Polje, ki je v zadnji tekmi premagala ekipo ŠD Podsreda Fasade No-Bo. Ekipa iz Polja je v ligi nastopala ponovno po desetih letih, ekipa iz Podsrede, ki je lani osvojila naslov prvaka, pa je letos končala na zadnjem mestu.

 

Zadnji tekmi v sezoni je sledila še podelitev pokalov in druženje pri sponzorju lige, ki se je zavleklo v pozno popoldne.

Četrtouvrščeni ŠD Podsreda

 

Najboljši strelec lige Igor Černelč

REZULTATI 9. KROGA – 5. 7. 2020 V LESIČNEM

 

ŠK VIRŠTANJ : ŠD BISTRICA 6:0 (1:0)

Strelci: Šestanj 3, Plavčak 2, Vodušek 1

ŠD POLJE: ŠD PODSREDA FASADE NO-BO   5:2 (3:0)

Strelci: Bunšek 2, Debelak 2, Sinkovič 1/Jagrič M. 1, Nadarevič 1

KONČNA LESTVICA VLMN KOZJANSKO 2019/20:

1. ŠK VIRŠTANJ 16
2. ŠD BISTRICA 15
3. ŠD POLJE 11
4. ŠD PODSREDA NO-BO 10

(R.G.)