Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 13. – 19. 7. 2020 (prometna nezgoda s pobegom, padel s kolesom,…)


POROČILO ZA JAVNOST OD 13. 7. 2020 DO 19. 7. 2020

PROMETNA NEZGODA S POBEGOM

13. 7. 2020 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o prometni nezgodi z oplazenjem med voznikom kombija in tovornega vozila v kraju Mala Pristava, na vozilu prijavitelja je nastala materialna škoda. Policisti za pobeglim voznikom tovornega vozila še poizvedujejo, ter mu bo ob njegovi izsleditvi izdan plačilni nalog.

PADEL S KOLESOM

13.7.2020 je bila tukajšnja PP s strani zdravstvenega doma obveščena o padcu kolesarja na kolesarski stezi v kraju Dol pri Pristavi.  Policisti so z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja padca ugotovili, dejanski kraj nezgode, ki pa se ni ujemal z podatkom sprejetim ob prijavi nezgode. Kolesar je zadobil lažje poškodbe in mu bo izdan plačilni nalog.

PREVRNILA SE JE NA STREHO Z VOZILOM

14.7.2020 je na 113 poklicala občanka in naznanila, da se je na relaciji iz Tinskega proti Zibiški vasi z osebnim vozilom, skupaj s sopotnico prevrnila in ne moreta iz vozila, poškodovani nista. Ob  pomoči občana in policistov je udeleženima uspelo priti iz vozila. Voznici je bil zaradi neprilagojene hitrosti izdan plačilni nalog.

ILEGALNI PRESTOP MEJE

16.7.2020 so policisti PP Šmarje pri Jelšah v Kunšperku prijeli pet. drž. Pakistana, ki so ilegalno prestopili državno mejo. Policisti so jih zadržali in jih po izvedenem postopku vrnili hrvaškim varnostnim organom.

VLOM V HIŠO     

19.07.2020 je občan iz Zibike obvestil tukajšnjo PP o vlomu v hišo, medtem ko je bil na dopustu. Policisti so z ogledom ugotovili, da je neznanec izkoristil odsotnost lastnika hiše in na silo skozi okno vstopil v notranjost objekta, od koder je odtujil za več tisočakov gotovine in predmetov. Policisti storilca še iščejo