Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Znan zmagovalec drugega letošnjega poletnega teniškega turnirja za mlade v Kozjem


Teden dni po prvem letošnjem poletnem teniškem turnirju mladih v organizaciji  Športne zveze Kozje in Tenis kluba Kozje, je bil na sporedu drugi.

V nedeljo 19. julija bi morala biti izvedena prva turnirja šestnajste sezone v midi tenisu za igralce do enajst let in v tenisu za igralce do petnajst let. Zaradi dopustov in manj številčne generacije v midi tenisu tokrat ni bilo udeležencev, se pa je teniškega turnirja do petnajst let udeležilo šest tekmovalcev. Najprej so bili razdeljeni v dve skupini po tri, nato pa so se najboljši pomerili še v polfinalu in finalu. Že v skupini in nato tudi v polfinalu in finalu sta status favoritov opravila najstarejša udeleženca turnirja Žan Kiderič in Tim Šmon. V finalu je bil nato Žan prepričljivo boljši od Tima in se veselil zmage. V tekmi za tretje mesto sta se pomerila Florijan Kiderič in Sanja Debelak, boljši pa je bil tokrat Florijan in osvojil tretje mesto.

V avgustu bodo še enkrat na sporedu turnirji v mini in midi tenisu ter tenisu do trinajst in petnajst let,  v začetku septembra pa bodo na sporedu še finalni turnirji. (R.G.)