Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: direktor zavoda, delovodja, farmacevt, monter, …


Razmere na trgu dela se kljub poletnim dopustom izboljšujejo. Na Celjskem je trenutno na voljo nekaj več kot 250 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Vilkograd, nizke gradnje, d. o. o., iz Zlateč pri Šentjurju zaposli delovodjo v gradbeništvu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 07.

Elektro prodaja E.U. d. o. o., iz Šentjurja zaposli elektrikarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 07.

Knjižnica Šmarje pri Jelšah zaposli čistilca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 07.

Flora, trgovsko, izvozno-uvozno in proizvodno podjetje, d. o. o., iz Rogatca zaposli farmacevtskega tehnika z opravljenim strokovnim izpitom za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12. 08.

Vorio, proizvodnja, storitve in inženiring, d.o.o., iz Šmarja pri Jelšah zaposli monterja industrijskih hal in ključavničarja za delo v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 08.

Krovstvo – kleparstvo Štefan Golob s. p., iz Belega zaposli krovca/kleparja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 08.

Gostišče Jelenov greben, Borut Ježovnik, s. p., iz Olimja zaposli kuhinjskega pomočnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 07.

Avtoprevozništvo Planinc, Boštjan Planinc s. p., iz Buč zaposli voznika (C, CE) za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 08.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Javni zavod za turizem in kulturo Rogaška Slatina zaposli direktorja zavoda za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 07.

Celjske lekarne v Rogaški Slatini zaposlijo farmacevta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 07.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Glasbena šola Celje zaposli čistilko za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 07.

Celjske mesnine, d. o. o., v Celju zaposli delavca v skladišču svežega mesa za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 07.

Elektro Celje, podjetje za distribucijo električne energije, d. d., v Celju zaposli finančnega knjigovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 07.

AK4 vzdrževanje d. o. o., v Vojniku zaposli monterja suho-montažnih sistemov, elektrikarja, inštalaterja ogrevalnih in prezračevalnih naprav in keramika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 08.

Streha Anclin, krovstvo, kleparstvo, tesarstvo, d. o. o., iz Škofje vasi zaposli kleparja-krovca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 07.

Cetis, grafične in dokumentacijske storitve, d. d., iz Celja zaposli operaterja stroja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 07.

Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij, zavod za prestajanje mladoletniškega zapora in kazni zapora Celje, zaposli pravosodnega policista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 07.

Okrožno sodišče Celje zaposli sodnega zapisnikarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 07.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

CRI Celje rehabilitacija, proizvodnja, storitve, d. o. o., iz Celja zaposli delovnega terapevta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 07.

Psihiatrična bolnišnica Vojnik zaposli diplomirano medicinsko sestro v psihiatriji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 07.