Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prenovljeni prostori zobne ambulante v ZD Rogatec


V Zdravstvenem domu Rogatec so namenu predali prenovljene prostore zobne ambulante.

Prenova je bila potrebna

Urejena zobozdravstvena ambulanta predstavlja veliko pridobitev za Rogatec in vse okoliške prebivalce, saj bodo lahko deležni boljše zobozdravstvene oskrbe. Obnova zajema prostore zobne ambulante, zobozdravstvene vzgoje, zobne tehnike, patronažne službe, čakalnice, kuhinje ter sanitarij. Naložba je stala 50 tisoč evrov, ki jih je financirala Občina Rogatec.

90 let zdravstva v Rogatcu

Letos jeseni zdravstveni dom Rogatec beleži 90 let od odprtja. Pridih tega jubileja je bilo čutiti tudi na tej otvoritvi. Prve prostore za zdravstveno dejavnost v Rogatcu so takrat priskrbeli za 7000 takratnih dinarjev, vključevali pa so tudi letno kopališče in vrt. Kasneje se je zvrstilo nekaj prenov in premestitev a od takrat se Rogatčani lahko zanesejo na usposobljen kader in kvalitetno zdravstveno oskrbo v urejenih ambulantah.

Kratka slovestnost

Kratek program sta z glasbo popestrila Neža Drame in Nejc Novak. Prenovo sta predstavila direktorica ZD Šmarje pri Jelšah mag. Jasna Žerak in Župan Občine Rogatec Martin Mikolič, nekaj besed pa je spregovorila tudi državna sekretarka v kabinetu predsednika vlade Jelka Godec.

Več fotografij otvoritve in prenovljenih prostorov si lahko ogledate v fotogaleriji:

Ž.L.K.