Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 23. 6. 2020 (goljufivi najemniki, napadel jo je pes,…)


POROČILO ZA JAVNOST OD 15. 6. 2020 DO 22. 6. 2020

GOLJUFIJA

16. 6. 2020, so bili obveščeni o kaznivem dejanju goljufije, ko je na podlagi sklenjene pogodbe, lastnik hiše v njej imel najemnike. Ko so navedeni prekinili bivanje v hiši, lastniku niso poravnali vseh stroškov ter ga s tem oškodovali za dobrih 2400 eur. Zoper najemnike bo izpisana kazenska ovadba.

NAPADEL JO JE PES

17. 6. 2020 v popoldanskem času so bili obveščeni, da je na poti iz šole proti domu, otroka napadel pes, ki je bil izpuščen oz. brez nadzora lastnice. Zaradi navedenega ji je bil izdan plačilni nalog.

VOZIL BREZ VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA

18. 6. 2020, so v naselju Šmarje pri Jelšah ustavili in kontrolirali voznika osebnega vozila, kateri je vozil v času ukrepa odvzema vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega mu je bilo vozilo zaseženo. Zoper kršitelja pa so na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog.

POVZROČILA PROMETNO NESREČO POD VPLIVOM ALKOHOLA

18. 6. 2020 okoli 17.40 ure, so v Halarjevem hribu obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča. Posledica česar je bila, da je voznica z vozilom trčila v klanec. Pri postopku z voznico je bilo ugotovljeno, da je vozila pod vplivom alkohola, saj ji je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,91 mg/l alkohola v izdihanem zraku.
Vozniško dovoljenje ji je bilo odvzeto. Zoper njo pa so na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog.