Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: vzgojitelj, učitelj, delovodja, kozmetik, …


Razmere na trgu dela se izboljšujejo. Na Celjskem je trenutno na voljo skoraj 300 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Vilkograd, nizke gradnje, d.o.o. iz Zlateč pri Šentjurju zaposli delovodjo v gradbeništvu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 06.

MIBO 83, prodaja in storitve d.o.o. iz Buč zaposli avtomehanika, mehanika kmetijskih strojev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 06.

Knjižnica Šmarje pri Jelšah zaposli čistilca in vzdrževalca prostorov zavoda za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 06.

Ključavničarstvo Jerič Franc Jerič s.p. iz Rogatca zaposli delavca v ključavničarski delavnici za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 06.

Terme Olimia d.d. iz Podčetrtka zaposli kozmetika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 06.

Okrepčevalnica Pajzlc, Emica Špoljar s.p. iz Rogaške Slatine zaposli kuharja in natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 06.

AMAR, podjetniško in poslovno svetovanje, d.o.o. v Podčetrtku zaposli prodajalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 06.

Javni vzgojno-izobraževalni zavod II. Osnovna šola Rogaška Slatina zaposli spremljevalko gibalno oviranih učencev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 06.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Osnovna šola Franja Malgaja Šentjur zaposli računovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 06.

Osnovna šola Podčetrtek zaposli diplomiranega vzgojitelja, učitelja predmetnega pouka in 3 učitelje razrednega pouka za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 06.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Container proizvodno podjetje, d.o.o. iz Celja zaposli CNC operaterja – tehnologa in upravljavca mostnega dvigala za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 11. 07.

Ministrstvo za notranje zadeve v policijski upravi Celje, policijski postaji Laško zaposli čistilko za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 06.

Tigrad VN, proizvodnja, storitve, trgovina, d.o.o. iz Vojnika zaposli delavca za pomoč na gradbišču za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 06.

Pekarna Duh Karl Duh s.p. iz Celja zaposli delavca za sortiranje kruha za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 06.

Gostinstvo in trgovina, Aljaž Žilnik s.p. iz Celja zaposli kuharja in kuharskega pomočnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 06.

Anin Zavod, osebna asistenca, izobraževanje in usposabljanje iz Celja zaposli osebnega asistenta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 06.

Kago poslovni coaching in svetovanje Aleks Kalčič s.p. iz Ljubečne zaposli prodajnega predstavnika (B2B) za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 07.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Maksim poslovno središče Hudinja, d.o.o. iz Celja zaposli carinskega deklaranta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 06.

Zdravstveni dom Celje zaposli specialista klinične psihologije za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 07.

Inženiring biro Simon Kovačič, s.p. iz Trbovlja zaposli projektanta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 07.