Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Delovna mesta na KiO in v Celju z okolico: bolničar, skladiščnik, kuhar, zdravnik specialist, …


Delodajalci zopet zaposlujejo. Na Celjskem je trenutno na voljo nekaj več kot 200 delovnih mest. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Comett domovi d.o.o., podružnica Pegazov dom v Rogaški Slatini zaposli bolničarja negovalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 05. 06.

Ginekologija dr. Franić, zdravstvene in izobraževalne dejavnosti, d.o.o. iz Rogaške Slatine zaposli zdravstvenega tehnika/medicinsko sestro za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 06.

Mehanika in transport Gregor Jerič s.p. iz Rogatca zaposli mehanika/avtoserviserja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 06.

Lagerhof, trgovina in storitve d.o.o. na Podplatu zaposli skladiščnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 11. 07.

Amon vinarstvo, gostinstvo in trgovina, d.o.o. iz Olimja zaposli kuharja in natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 07.

Domgrad gradbeništvo, trgovina in storitve d.o.o. iz Šentjurja zaposli gradbenega delovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 07.

Elektro prodaja E.U. d.o.o., družba za prodajo energentov, svetovanje in projektiranje iz Šentjurja zaposli elektrikarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 06.

Kovinoplastika Deplast Jurij Drofenik s.p. iz Podčetrtka zaposli posluževalca strojev za brizganje plastike za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 06.

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Občina Rogaška Slatina zaposli vodjo oddelka za okolje in prostor za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 06.

Zdravstveni dom Šentjur zaposli zdravnika specialista družinske medicine ali splošne medicine PPD2 za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 06.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Verteks TG tiskarstvo, proizvodnja, trgovina, promet in storitve, d.o.o. iz Celja zaposli čistilca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 06.

Gradbeništvo Grubelnik storitve in trgovina d.o.o. iz Vojnika zaposli gradbenega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 06.

Hermi, proizvodnja, trgovina, storitve, d.o.o. iz Celja zaposli delavca v proizvodnji/monterja in montažerja strelovodne zaščite za polni delovni čas. Delo je primerno tudi za invalida. Čas za prijavo je do 17. 06.

Stopar Design proizvodnja in prodaja, d.o.o. iz Štor zaposli delavca v proizvodnji oken in vrat za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 06.

Transport, gostinstvo, nepremičnine in trgovina, branko kolenc, s.p. iz Celja zaposli disponenta cestne logistike za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 06.

Pizzeria in pivnica Diavolo iz Celja zaposli kuharja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 06.

Doktor Maler, zaključna dela v gradbeništvu, d.o.o. iz Celja zaposli slikopleskarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 13. 06.

INNA, logistične storitve, prevozi in gostinstvo, d.o.o. iz Škofje vasi zaposli voznika v mednarodnem transportu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21. 06.

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Osnovna šola Glazija iz Celja zaposli logopeda za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 06.

Šolski center Celje (Lava) iz Celja zaposli učitelja matematike  za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 06.