Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Blaž Hartl ponovno zmagovalec občinskega prvenstva Občine Kozje v tenisu


Na prvi junijski vikend je Tenis klub Kozje pripravil tradicionalni spomladanski turnir članov, ki je hkrati štel za občinsko prvenstvo Občine Kozje za leto 2020. To je bilo že 25. občinsko prvenstvo v tenisu v organizaciji TK Kozje, udeležilo pa se ga je 18 tenisačev.

Letošnji turnir je prinesel kar nekaj novosti. Pričel se je že  v soboto, ko so se najprej pomerili tekmovalci veteranske in druge klubske lige. Najboljša dva iz sobotnega turnirja sta se uvrstila še v nedeljsko nadaljevanje turnirja, ko je nastopilo še šest tekmovalcev iz prve klubske lige. Novo je bilo tudi to, da so prvič tekmovali na dva dobljena skrajšana niza do 4 ter po pravilu NO-AD (brez prednosti).

Skupaj je bilo tako v dveh dneh odigranih 18 tekem, po katerih smo dobili novega-starega občinskega prvaka. Status favorita je namreč brez večjih težav opravičil Blaž Hartl, ki je občinski prvak postal že šestnajstič. Tudi tekmovalec na drugem mestu ni bil presenečenje, Matej Sok je namreč na drugi stopnički tekmovanje končal že sedmič, je pa se prvič med prvo trojico uvrstil tretjeuvrščeni Dejan Zorenč.

V petek je bilo predvideno tudi občinsko prvenstvo za članice, ki pa je zaradi obilnega dežja odpadlo in je prestavljeno za en teden. (R.G.)