Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gorelo pri Šmarju (dopolnjeno), pri Podčetrtku poškodovan otrok – posredoval helikopter (dopolnjeno), pri Rogatcu kolesarka


images_slike3_ured10_splosno_znak 112Ob 11.01 je v naselju Koretno v občini Šmarje pri Jelšah zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šmarje pri Jelšah so požar, ki je poškodoval sistem za centralno ogrevanje, električne in strojne napeljave pogasili. Gasilci so tudi pregledali in prezračili prostore v hiši.

Dodano naknadno

Ogenj je uničil peč, zalogovnik, raztezno posodo in več drugih stvari. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Ob 13.02 se je na Trški cesti v Podčetrtku pri padcu s kolesom poškodoval otrok. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah so poškodovanega otroka na kraju oskrbeli in prepeljali do mesta pristanka helikopterja. V UKC Maribor pa ga je nato prepeljala s helikopterjem posadka helikopterja SV skupaj z dežurno ekipo HNMP Maribor. Gasilci PGD Podčetrtek so zavarovali kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu.

Dodano naknadno

Mladoletni kolesar je izgubil oblast nad kolesom, zapeljal v odtočni jašek in padel. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Ob 18.46 se je na Logu v občini Rogatec pri padcu s kolesom poškodovala kolesarka. Posredovali so gasilci PGD Dobovec pri Rogatcu in NMP Šmarje pri Jelšah, ki so poškodovano oskrbeli in odpeljali v SB Celje.