Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Trgovine Kea odslej tudi s spletno trgovino

V podjetju Kea d.o.o., pod okriljem katerega deluje 29 živilskih trgovin širom Slovenije, se vselej trudijo, da bi čim bolj ugodili željam kupcev. Tako so v tem času, ko se v Sloveniji in svetu soočamo z bojem proti širjenju koronavirusa, pripravili spletno trgovino nakup.kea.si z omejeno ponudbo izdelkov, ki jo sproti dopolnjujejo in prilagajajo za vas. 

Zaenkrat lahko v njihovi spletni ponudbi najdete več kot 250 najbolj priljubljenih artiklov, ki jih povsem enostavno dodate v spletno košarico. V kolikor kakšnega izdelka, ki bi ga vseeno želeli kupiti, ni v ponudbi, ga lahko ob zaključku spletnega naročila preprosto vpišete v za to namenjeno okence, njihovi trgovci in trgovke pa ga bodo z veseljem dodali k vašemu nakupu.

popup-banner-spletna-trgovina

Prevzem naročenih izdelkov je zaenkrat mogoč v njihovih štirih enotah – v Supermarketu Kea Šentjur, Supermarketu Kea Šmarje pri Jelšah, Supermarketu Kea Podčetrtek in Supermarketu Kea Zreče, kjer se ob prevzemu izvede tudi plačilo naročenih izdelkov. Vaši izdelki bodo za prevzem na voljo naslednji delovni dan (od ponedeljka do sobote) od naročila, o času prevzema pa vas še predhodno obvestijo. 

Obiščite jih na nakup.kea.si

Nakupujte varno – ostanite zdravi!