Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Strelci zaključili s tekmo posameznikov


Tradicionalni zaključek Strelske lige GraviArt Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje, je bila tudi v njeni 15. sezoni tekma posameznikov. Tekmovanje je potekalo v soboto, 7. marca, na strelišču na Bučah, organizator pa je bilo domače športno društvo.

Najboljši na zaključni tekmi
Najboljši na zaključni tekmi

Udeležba je bila nekoliko manjša kot v minulih letih, kar pa je bilo glede na manjše število sodelujočih ekip v ligi tudi pričakovano. V izenačenem tekmovanju je imel najbolj mirno roko Mirko Kunst iz domače ekipe ŠD Buče. Drugo mesto je osvojil še en član domačih, Ladi Kunst, tretje mesto pa je osvojil Drago Gmajnič iz ekipe ŠD Bistrica Bar Kraner.

Najboljši posamezniki sezone
Najboljši posamezniki sezone

Po končanem tekmovanju je predsednik Športne zveze Kozje podelil pokale najboljšim trem, hkrati pa je pokale podelil tudi najboljšim ekipam in posameznikov v ligi. Pokale je ponovno zagotovil sponzor lige GraviArt iz Kozjega. Med posamezniki je bil že enajstič najboljši Miran Posteržin iz ŠD Kozje. Drugo mesto med posamezniki je osvojil Mirko Kunst, tretje pa Peter Kunst, oba člana ŠD Buče

Med ekipami pa je že osmi naslov prvaka osvojila ekipa ŠD Buče,  drugo mesto je osvojila ekipa ŠD Bistrica Bar Kraner, tretje pa ekipa ŠD Kozje. (R.G.)