Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 30. 3. 2020 (težave z možem, tovornjak v hišo)


policijska-postaja-smarjeZAPELJAL V JAREK

Dne 23. 3. 2020 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o prometni nesreči, kjer naj bi udeleženec z osebnim avtomobilom zapeljal v obcestni jarek. Policisti so na kraju z ogledom ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v obcestni jarek ter si pri tem poškodoval vozilo. Sam je zadobil lažje telesne poškodbe. Policisti so mu zaradi prekrška izdali plačilni nalog.

DOMA RAZGRAJAL

Dne 24. 3. 2020 so bili policisti obveščeni s strani občanke Šmarja pri Jelšah, da ima težave s svojim možem. Ko so policisti prišli na kraj, so ugotovili, da je moški v vinjenem stanju kršil javni red in mir, kljub opozorilom in ukazom policistov se ni pomiril, zato so bila zoper njega uporabljena prisilna sredstva in odrejeno pridržanje. Za neprimerno početje mu je bil izdan plačilni nalog.

TRČIL V HIŠO

Dne 27. 3. 2020 so bili policisti tukajšnje PP obveščeni s strani občana Podčetrtka, da je voznik tovornega avtomobila v naselju poškodoval stanovanjsko hišo in s kraja odpeljal. Prijavitelj je naznanil tudi to, da v naselju vozijo tovorna vozila, kljub prometni signalizaciji o prepovedi. Policisti so odšli na kraj in opravili ogled kraja poškodovane hiše ter za povzročiteljem še poizvedujejo. Glede neupoštevanja prometnega znaka o omejitvi prometa za večja tovorna vozila, pa so več kršiteljem izdali plačilne naloge.