Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Odškodnina za poškodbo pri prometni nesreči je vaša pravica

Prometna nesreča je  dogodek, ki se zgodi nenadoma ter nepričakovano, njegove posledice pa lahko čutimo še dolgo po tem. Pripeti se lahko kjerkoli, kadarkoli in vsakomur izmed nas, mnogokrat pa preprosto nimamo vpliva nanjo.

Veliko prometnih nesreč se na srečo konča le z materialno škodo in brez večjih posledic, a še vedno je veliko takšnih, ki poleg poškodovane pločevine terjajo tudi telesne poškodbe udeležencev.

Vsem, ki ste bili udeleženi v prometni nesreči, »Visoka odškodnina Planinšec« sporoča, da vam po zakonu pripada odškodnina za poškodbo pri prometni nesreči in da je to vsekakor vaša pravica, ki jo je vredno uveljaviti!

Kako do visoke odškodnine si oglejte na https://www.visokaodskodninaplaninsec.si/prometna-nesreca, pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 26  ali berite dalje.

Odškodnina za poškodbo pri prometni nesreči vam pripada že v primeru, če ste zaradi neljubega dogodka obiskali svojega osebnega zdravnika, bolnišnico ali urgentno ambulanto, četudi resnejših fizičnih ali drugih poškodb oziroma posledic prometne nesreče ni bilo zaznati. Torej ne glede na to za kakšno intenzivnost ali vrsto poškodb gre v vašem primeru, je za vas pomemben podatek, da zadostuje in ste do odškodnine upravičeni že v primeru, da imate evidentiran dokaz, kot npr. prvi poškodbeni list, oziroma izjavo in mnenje zdravnika o vašem obisku zaradi prometne nesreče, ki ste jo doživeli. Ravno zato vse stranke pozivamo, da se takoj po nesreči ali čimprej kot je to možno oglasite pri svojem zdravniku, kjer se bo prometna nesreča evidentirala.

Vabimo vas k obisku naše strani na Facebooku, kjer si lahko preberete mnenja zadovoljnih strank: https://www.facebook.com/visoka.odskodnina.planinsec/

Kako visoko odškodnino lahko pričakujem?

Za lažjo predstavo kako visoko odškodnino lahko pričakujete za vaš osebni primer, vam navajamo naslednje okvirne zneske najbolj pogostih poškodb in njihove odškodnine :

  • 1000 evrov vam pripada v primeru prvega obiska bolnišnice, četudi niso ugotovljene resnejše poškodbe;
  • 1000 evrov za dan hospitalizacije;
  • od 1200 do 14.500 evrov je znesek odškodnine, ki vam pripada ob lažjih klasičnih diagnozah kot so: pretres možganov, udarnine, zvin, bolečine in udarnine v ramenu, zvin vratne hrbtenice in ostalo;
  • od 4000 do 15.000 evrov vam pripada odškodnina za klasičen zlom (fractura) ali počenost (fissura);
  • od 4000 do 8000 evrov je višina odškodnine za operativni poseg brez vstavitve materiala;
  • od 4000 do 20.000 evrov je višina odškodnine zaradi opeklin;
  • od 8000 do 30.000 evrov je višina odškodnine za operativni poseg z vstavitvijo materiala;
  • od 8000 do 25.000 evrov vam pripada v primeru, da ste utrpeli zakompliciran zlom, kompresijski zlom ali prelom ter v primeru natrgane mišice;
  • od 15.000 do 75.000 evrov je znesek odškodnine, ki vam pripada v primeru večkratnih zlomov, težjih poškodb mišic ali živcev.

Visoka odškodnina Planinšec dosega izjemno visoke zneske in nadpovprečne rezultate pri odškodninah za hude telesne poškodbe in zelo hude telesne poškodbe, in sicer vse do 500.000 evrov.

Če ste bili udeleženi v prometni nesreči ne oklevajte in obiščite našo spletno stran, nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 26, ali nam pišite na [email protected]

Kaj vse potrebujete za uveljavitev odškodnine za poškodbo pri prometni nesreči?
  • Fotokopije vseh medicinskih izvidov, zdravniških dokumentov ali vaš zdravniški karton;
  • potrdila o specialističnih pregledih;
  • dokazila o rehabilitaciji;
  • bolniški listi in ostala dokumentacija, ki dokazuje potek zdravljenja;
  • policijski zapisnik ali pravilno izpolnjeno Evropsko poročilo, oziroma podatki o povzročitelju prometne nesreče (predvsem registrska številka);
  • potrdila in dokazila o nastali materialni škodi zaradi posledic prometne nesreče;
  • fotografije poškodovanega vozila, poškodovanih ali uničenih stvari, fizičnih poškodb;
  • potrdilo o izpadu dohodka, vseh ostalih prihodkov in izgubljenih priložnostih;
  • računi in dokazila o vseh nakupih zdravil, pripomočkov, storitev, dodatnih samoplačniških pregledov in rehabilitacij, kot posledica prometne nesreče;
  • ostalo dokazno gradivo in dokumenti, ki bi lahko vplivali na višino odškodnine;
  • osebni podatki (EMŠO, davčna številka, številka bančnega računa).

Ekipa priznanih in izkušenih strokovnjakov odškodninskega prava »Visoka odškodnina Planinšec« vam svetuje in pomaga do visoke in pravične odškodnine za vso materialno in nematerialno škodo, ki ste jo bili deležni v prometni nesreči. 

Naša provizija je zelo nizka, to vedno določimo skupaj po pogovoru z vami in se obračunava izključno na koncu ob izplačilu odškodnine, kar je za vas izjemna novica. Zato ne odlašajte, temveč nas čimprej pokličite.

Več na https://www.visokaodskodninaplaninsec.si/

Odškodnina za poškodbo pri prometni nesreči vam pripada in je vaša pravica, zato nam dovolite, da vam jo priskrbimo!