Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ansambel Unikat pripravlja “Unikatni večer” v Šmarju – ponujamo cenejše vstopnice


Tudi letos Ansambel Unikat pripravlja samostojni večer, ki bo precej akustično obarvan. Prvi koncert ob 19.30. uri je že RAZPRODAN, na voljo pa so še vstopnice za koncert ob 16. uri.

fotka_unikat_bDavor Pušnik, Andreja Črešnar, Matic Supovec, Andrej Sluga in Bojan Kene v soboto, 7. marca 2020 ob 16.00 in 19.30 vabijo na “Unikatni večer“, ki bo v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah. Kot glasbena gosta bosta nastopila finalista priljubljene TV oddaje Znan obraz ima svoj glas Srđan Milovanić in David Amaro. V omenjeni oddaji je nastopil tudi vokalist ansambla Unikat Matic Supovec.

Koncert ob 19.30 uri je že RAZPRODAN, zato so se v ansamblu odločili, da bodo na isti dan pripravili še en koncert in sicer ob 16. uri. Vstopnice po ceni 12 EUR so že v prodaji na spletni strani www.mojekarte.com, v Knjižnici Šmarje pri Jelšah in na Petrolu. vir: Narodnjak.si

S KOZJANSKO.INFO DO POL CENEJŠE VSTOPNICE ZA UNIKATNI VEČER

Kot je sedaj že navada za večino večjih dogodkov, tudi tokrat na Kozjansko.info našim zvestim bralcem in članom Polovicka.si ponujamo 20 cenejših vstopnic za dodatni koncert ansambla Unikat – Unikatni večer, ki bo v soboto, 7. marca 2020 ob 16. uri v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

Cenejše vstopnice naročite tukaj (klik!)

unikatni-vecer-klik