Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarski cveteči balkoni in vrtovi so prava paša za oči! (video)


V torek so podelili priznanja v projektu Šmarje v cvetju 2019. Gre za projekt v katerem vzpodbujajo estetsko ureditev balkonov, vrtov in ostalih zunanjih površin v Šmarski občini.

Projekt poteka že peto leto zapored, v letošnjem letu pa je komisija ocenjevala 25 vrtov, balkonov in drugih površin, kar je največ do zdaj. Izbor je tudi letos ponudil veliko osuljivo urejenih površin, ki pa brez svojih lastnikov in njihovega prizadevanja nebi dosegli takšne podobe.

Vabimo vas da si pogledate videoposnetek vseh cvetečih podob, ki ga je pripravil Martin Selan:

Takšni izdelki seveda pozitivno vplivajo tudi na estetski izgled celotnega kraja. Tudi komisija Turistične Zveze Slovenija je bila nad urejenostjo navdušena, opozorila pa je tudi na to, da še obstaja prostor za popravke.

Priznanja

img_3837

Priznanje za najlepši balkon je pripadlo Marjani Bevc, priznanje za najlepši celotni izgled pa je prejela Ivanka Frece. Zlati vrtnici sta prejeli Anja Skale in Darja Hvala. Slednja je zmagala tudi v izboru Radia in televizije Veseljak za najlepši balkon leta 2019.

Priznanja je podeljeval Stanko Šket, ki je podpiral ta projekt že od njegove ustanovitve. Opomnimo tudi na to, da Turistično društvo Šmarje pri Jelšah in vsi udeleženci to počnejo izključno prostovoljno.

Žiga Lah Koštomaj