Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pustno rajanje v Šentjurju začinili kurenti (foto, video)


Pustno rajanje v Šentjurju z raznovrstnimi šaljivimi, zabavnimi in strašnimi maskami, ki so zavzele Tržnico Šentjur, kjer so se zabavali ob plesu in mastili s pustnimi krofi.

Društvo prijateljev mladine Šentjur je na pustni torek, 25. 2. 2020, na Tržnici Šentjur, kamor je bila prireditev prestavljena zaradi napovedanega slabega vremena, priredilo maškarado. Otroci in odrasli so se našemili v raznovrstne pustne maske in se prepustili zabavi, o čemer se lahko prepričate v fotogaleriji.

pust_sentjur_2020_00
Pustno rajanje v Šentjurju. Foto: DejC

Pustno rajanje v Šentjurju 2020

Kljub temu, da letošnje zime ni bilo ravno potrebno preganjat, saj zares sploh ni prišla, so plesali in rajali kot vsa leta poprej. Didžej je vrtel glasbo in otroci so se prepustili ritmu ob pomoči plesne inštruktorice. Za vsako masko so pripravili tudi lična darila in seveda nepogrešljive pustne krofe, ki so vsem šli v slast. Med maskami smo opazili največ princesk in superjunakov, tudi gasilci, roboti in čarovnice niso manjkali. Celotno dogajanje je vrhunec doživelo s prihodom kurentov, ki so na tržnici pripravili zelo bučno vzdušje, kar si oglejte v videu spodaj. V prihodnjih dneh pa se bomo lahko prepričali, če so bili pri preganjanju zime uspešni. Zagotovo pa so odgnali črne oblake, ki so grozili z dežjem.

Pustno rajanje v Šentjurju:

Fotogalerija:

Dejan Cvetanoski