Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 12. 2. 2020


images_slike3_ured10_rogaska_policijska postaja rogaska slatinaNimno, 5. 2. 2020

Policisti so bili obveščeni o pojavu tujcev ob državni meji v neposredni bližini zgornje brane. Policisti so prijeli 5 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Istočasno so še na hrvaški strani hrvaški policisti 6 migrantov, ki so se pripravljali na prehod meje. Tujci, prijeti v Sloveniji, so bili takoj predani hrvaškim policistom, ki so jih prevzeli v postopek.

Rogaška Slatina, 6. 2. 2020

Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec vlomil skozi okno in pregledal prostore ter odtujil zlatnino. Opravljen je bil ogled, policisti zbirajo obvestila in bodo zoper storilca podali ovadbo na tožilstvo.

Rogaška Slatina, 7. 2. 2020

Policisti so obravnavali prometno nesrečo v Negonju, do katere je prišlo zaradi neupoštevanja pravil prednosti.  Oba udeleženca sta iskala zdravniško pomoč, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

Male Rodne, 9. 2. 2020

Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec vlomil skozi okno v pritličju stanovanjske hiše. Pregledal je prostore in odtujil denar in pištolo. Opravljen je bil ogled kraja, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zoper storilca podali ovadbo na tožilstvo.

Brezovec, 10. 2. 2020

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in trčil v nabrežino. Na kraju mu je bil izdan plačilni nalog.