Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ob Dnevu žena v Šentjur prihajata Gašper Bergant in Boštjan Gorenc – Pižama – ponujamo cenejše vstopnice


V soboto, 7. marca 2020, ob 19. uri v veliko dvorano IKC Šentjur prihajata Gašper Bergant in Boštjan Gorenc – Pižama s Stand – Up Komedijo ob Dnevu žena.

Gašper Bergant in Boštjan Gorenc – Pižama sta prekaljena komična mačka. Nazadnje sta skupaj navduševala v komediji Brade. Gašperja poznate še iz oddaje Skečoholiki, Pižamo pa iz stand-up predstave 50 odtenkov njive.

Gašper v sočni govorici logarske doline benti nad rečmi, ki ga jezijo. To počne tako smešno, da si publika želi, da bi ga ob živce spravljalo čim več stvari.

Pižama v nastopu križari med enovrstičnimi šalami, polnimi besednih iger in zgodbami iz življenja, s katerimi se gledalci brez težav poistovetijo.

Za ta večer Bergant in Pižama obljubljata prav posebno presenečenje, saj jima bodo med drugim gledalci sami določali teme, o katerih bosta morala pripovedovati in tako dokazati, da spadata med najhitrejše možgane slovenske komedije.

Cena vstopnice v predprodaji je 15 €, na dan prireditve pa 18 €. Nakup vstopnic je možen na spletnem portalu Mojekarte.si in pri posrednikih (Petrol, OMV, 3DVA Trafike itd.) ter eno uro pred prireditvijo na blagajni IKC.

Smeh zagotovljen, pridite in preverite sami!

S KOZJANSKO.INFO DO CENEJŠE VSTOPNICE ZA KOMEDIJO OB DNEVU ŽENA: Gašper Bergant & Boštjan Gorenc Pižama V Šentjurju

Kot je sedaj že navada za večino večjih dogodkov, tudi tokrat na Kozjansko.info našim zvestim bralcem in članom Polovicka.si ponujamo 18 pol cenejših vstopnic za Stand up komedijo ob dnevu žena: Gašper Bergant & Boštjan Gorenc Pižama v Šentjurju, ki bo v soboto, 7. marca 2020 ob 19. uri v veliki dvorani IKC Šentjur.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

bergant-gorenc-sentjur-klik