Vinko in Leon s pokaloma iz Konjic

28. 1. 2020 9:47

karate_konjice_2020-2V soboto, 25. januarja, je Karte klub Seki Sv. Jernej v Slovenskih Konjicah organiziral Pokal konjiškega konja 2020.  Sodelovalo je kar  505 tekmovalcev iz  85 klubov in devetih držav. 

Karate klub Kozjansko in Obsotelje so na tekmi zastopali:  Tilen Prah, Vinko Juraja, Ana in Lea Bele, Lara in Leon Sodin in Benjamin Herman.

V kategoriji kata – dečki 8-4kyu sta s tekmovanjem pričela Vinko in Tilen. Oba sta se prebijala vse do finala, kjer sta se pomerila med seboj. Finalni boj je dobil Vinko in slavil na najvišji stopnički, mesto pod njim pa je stal Tilen Prah.

Prav tako  sta oba preizkusila svoje znanje tudi v kategoriji višje, kata – malčki, kjer  je Vinko osvojil drugo mesto, Tilnu pa tokrat ni uspelo priti do stopničk.

Tekmovanje so nadaljevali borbaši. Leon Sodin je nastopil v kategoriji  kumite malčki do 30 kg, kjer je  slavil na prvem mestu, v kategoriji  kumite – dečki do 35 kg pa vidnejše uvrstitve ni dosegel.

Nadaljevala je njegova sestra Lara, ki se je pomerila v kategoriji   kumite mlajše kadetinje  do 45 kg.  Tudi ona se je zavihtela na stopničke, in sicer na tretje mesto.

*foto: KKKO

 

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 0,580 seconds.