Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Silvestrovanji na prostem v Rogaški Slatini in Podčetrtku 2019/2020 (foto in video)


Najdaljšo noč v letu, kot radi pravimo silvestrski noči na prehodu iz starega leta v novo, so mnogi preživeli na prostem ob živi glasbi in zabavi do jutranjih ur. V Rogaški Slatini so obiskovalce zabavali Slovenski zvoki, v Podčetrtku pa so rajali z Ansamblom Ljuba Užmaha.

dsc_0078

V Rogaški Slatini je na ploščadi pri gasilskem domu tradicionalno silvestrovanje na prostem pripravila tamkajšnja Občina v sodelovanju s PGD Rogaška Slatina. Odlično vzdušje se je pričelo ob 22. uri, ko so na oder stopili ansambel Slovenski zvoki, ki je obiskovalce zabaval vse do tretje ure zjutraj. Tik pred polnočjo, ko se je na prizorišču zbralo več sto obiskovalcev, se je ansamblu  pridružil župan mag. Branko Kidrič, ki je zbranim izrekel voščilo ter pomagal odštevati do novega leta. Deset minut čez polnoč pa so prehod v novo leto zaznamovali z ognjemetom.

Ob glasbi ansambla so mnogi rajali do jutranjih ur.

dsc_0058

dsc_0090  dsc_0113

Že v popoldanskih urah pa je bilo pestro v prostoru ob drsališču v Podčetrtku. Prvi so tamkaj v novo leto zakorakali otroci, katere je organizator prazničnih dogodkov, GIZ Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, povabil na gledališko predstavo, nato pa so simbolično proslavili prehod v novo leto. Ob 22. uri pa se je pričelo še veliko silvestrovanje z Ansamblom Ljuba Užmaha. Mnogi so ob domačih vižah zaplesali, najkorajžnejši pa v novo leto kar oddrsali.

dsc_0012 dsc_0014

Vabljeni k ogledu video insertov s silvestrovanja v Rogaški Slatini:

In še fotogalerija:

/