Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Seks po slovensko z Vidom Valičem prihaja v IKC Šentjur


Seks je nekaj kar povezuje vse ljudi. Zaradi seksa obstajamo. Vendar je zanimivo, da vsak narod gleda na seks malce drugače. Kako seksamo pa Slovenci in Slovenke?

O tem vam bo razgrabljal Vid Valič, ki kmalu prihaja v Šentjur. Ipavčev kulturni center se bo njegovi novi avtorski komediji Seks po slovensko smejal v nedeljo, 9. februarja 2020, ob 18.00 uri.

Vid Valič v svoji novi predstavi z naslovom »Seks po slovensko« govori o svojih seksualnih in aseksualnih anekdotah, ki jih je bilo za nekatere malo, za druge veliko, spet za tretje pa tam tam. Obenem pa pogleda na seks tudi bolj na široko. Kakšen je vpliv seksa na slovensko družbo, gospodarstvo, politiko in naše vsakdanje življenje. Zakaj nekateri moški pridržijo vrata samo njim privlačnim ženskam, druge pa ignorirajo? Zakaj nekatere ženske obtožijo spolnega nadlegovanja samo sodelavce, ki jim niso privlačni, ta luštni pa jim lahko reče kar hoče? Ali res raje kupujemo cenene izdelke namesto kakovostnih samo zato, ker se ceneni promovirajo preko seksa? Ali res volimo politike, s katerimi bi radi spali? Kakšne so ženske mokre sanje? Kaj vse smo moški pripravljeni narediti za ženski orgazem.

Lepo vabljeni na komedijo »Seks po slovensko«! Obenem pa hvala, ker prihajate.

Cena vstopnic v predprodaji je 16,00 €, na dan dogodka pa 19,00 €. Nakup je možen na vidvalic.simojekarte.si, bencinskih servisih (Petrol in OMW) ter ostalih prodajnih mestih Mojekarte.