Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 7. 1. 2020 (zasegli konopljo in nje derivate, ilegalci,…)


31.12.2019, Dobovec

Na Silvestrovo so policisti v večernih urah na območju Dobovca prijeli tri državljane Tunizije, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Vsi so zaprosili za mednarodno zaščito.

04.01.2019, Rogatec

Policisti so obravnavali državljana Kosova, ki je ilegalno prestopil državno mejo. Po končanem postopku je bil vrnjen Hrvaškim varnostnim organom.

04.01.2019, Spodnja Kostrivnica

Obveščeni so bili da v bližini pokopališča v Kostrivnici gori starejše vozilo. Ko so gasilci vozilo pogasili, je bil opravljen ogled. O ugotovitvah bo obveščeno državno tožilstvo.

6.1.2019, Rogaška Slatina

Policisti so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo v Rogaški Slatini. Pri tem so ugotovili, da je imel osumljeni v stanovanju prirejen prostor za gojenje konoplje. Zasegli so 26 rastlin konoplje ter pripomočke za gojenje. S hišno preiskavo so nadaljevali na naslovu bivanja v Ljubljani ter tudi tam zasegli posušene rastlinske delce konoplje, 21 stekleničk z neznano rjavo tekočino (produkt konoplje) ter rjavo grudasto snov. Po pridobljenih analizah Nacionalnega forenzičnega laboratorija bo osumljeni kazensko ovaden.