Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 22. 1. 2020 (zloraba kreditne kartice, nesreča zaradi odpadlega platišča)


images_slike3_ured10_rogaska_policijska postaja rogaska slatinaKačji Dol, 13. 1. 2020

Policisti so bili napoteni na kraj prometne nesreče, ki se je zgodila med dvema osebnima voziloma. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreča prišlo zaradi neprilagojene hitrosti. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Tržišče, 13. 1. 2020

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči in z ogledom ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti vožnje voznice osebnega avtomobila, ki je zaradi tega zapeljala z vozišča in trčila v nabrežino. Med postopkom, je bilo ugotovljeno, da je voznici zaradi zdravstvenih razlogov potekla veljavnost vozniškega dovoljenja, zato ji je bilo vozilo zaseženo. Izdan ji je bil plačilni nalog, o usodi vozila pa bo odločalo sodišče.

Rogaška Slatina, 17. 1. 2020

Občan je obvestil policiste, da mu je neznanec zlorabil negotovinsko plačilno sredstvo. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec zlorabil kartico Mastercard in oškodoval prijavitelja za 290 eurov.

Podplat, 17. 1. 2020

Policisti so obravnavali nevsakdanjo prometno nesrečo. Voznica je trčila v platišče kolesa, ki se je prikotalilo preko ceste. Ugotovljeno je bilo, da so se na nasproti vozečem vozilu odvili vijaki platišča, ki se je snelo in odkotalilo na nasprotno smerno vozišče.

Rogaška Slatina, 19. 1. 2020

Policisti so bili napoteni na kraj sprožitev signalno-varnostne naprave v objekt z več trgovinami in ugotovili, da je bilo v objekt vlomljeno. Prav tako je bilo vlomljeno tudi v  trgovino z oblačili višjega cenovnega razreda, od koder je bilo odtujeno več kosov oblačil ter menjalni denar iz blagajne. Policisti so opravili ogled in zbirajo obvestila o možnih storilcih.