Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 14. 1. 2020 (pretep, spor med sosedoma, v reži pozabil gotovino,…)


08.12.2020, Rogatec

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška, ki je je bila pri tem lahko telesno poškodovana. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

08.01.2020, Rogatec

Policisti so obravnavali državljana Maroka, ki je ilegalno prestopil državno mejo. Po končanem postopku je bil nastanjen v Azilni dom.

09.01.2020, Rogatec

Občan je na bančnem avtomatu opravil dvig gotovine in jo nato pozabil v reži. Ko se je čez čas vrnil do bankomata, je ugotovil, da si je neznanec gotovino prilastil. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

10.1.2020, Rogaška Slatina

Obveščeni so bili o sporu med sosedoma. Ugotovljeno je bilo, da gre že za dlje časa trajajoča nesoglasja. Kršitelju, ki se je na nasilen in nesramen način vedel do oškodovanke, je bil izdan plačilni nalog.

11.01.2020, Rogaška Slatina

Obveščeni so bili o pretepu. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da so se sprle in med sabo obračunale štiri osebe. Pri tem sta bili dve lahko telesno poškodovani. Po zbranih obvestilih bo zoper osumljence na tožilstvo podana kazenska ovadba.