Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Modrijani v Šmarju pri Jelšah 2020 (foto)


V četrtek so Modrijani pripravili koncert v šmarskem Kulturnem domu. Dogodek je bil razprodan, dvorana pa nabito polna.

img_3531-custom

Koncerti v turneji “Modrijani osebno” so malce bolj umirjene narave, namenjeni poslušalcem, ki lahko sedijo in uživajo v domači glasbi. Tako je bilo tudi v Šmarju. Ljudje v publiki so peli, ploskali, se smejali in uživali v ritmih največjih uspešnic Modrijanov.

Sproščeno, domače vzdušje

Rok in Blaž Švab, Peter in Franjo Oset, ter Sergije Lugovski  so zelo povezani, saj jih družijo družinske in prijateljske vezi, predvsem pa jih druži ljubezen do glasbe. Poleg njihovih dobro znanih skladb so Modrijani povedali tudi nekaj zabavnih  zgodb iz njihovega življenja in nastopov. Prav to koncertu vnaša domačnost, poslušalcem pa omogoča poseben stik z njimi.

img_3526-custom

Na odru se je dogajalo zelo veliko, koncert pa je trajal približno 2 uri. Modrijani so odlični gostitelji, ki mize nikoli ne pustijo prazne. Ne verjamete? preverite galerijo:

Žiga Lah Koštomaj

Sodelujte v anketi o kvaliteti življenja v vaši občini.

Kako ste zadovoljni s kvaliteto življenja v vaši občini? Kaj vam je všeč in na katerih področjih pričakujete več? Sodelujte v anonimni anketi o vašem (ne)zadovoljstvu z bivanjem v vašem rodnem okolišu.

Create your own user feedback survey