Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelni koncert Jana Plestenjaka v Rogaški Slatini 2020 (foto,video)


Na Sobotni večer 25.1 se je v Športni dvorani Ratanska vas odvil  Dobrodelni koncert Jana Plestenjaka. Organiziral ga je slatinski Lions in Leo Klub.

Popularni pevec, Lions&Leo Klub in vsi udeleženi so tako združili prijetno s koristnim. Sredstva dobrodelnega koncerta klub namreč namenja otrokom iz socialno šibkejših družin v občini Rogaška Slatina.

img_3747-custom

Koncert se je pričel ob 20. uri. Zbralo se je veliko število ljudi, ki so napolnili dvorano. Vzdušje je bilo odlično, in se je med koncertom samo stopnjevalo. Poslušalke in poslušalci vseh generacij so lahko slišali največje hite Plestenjakove dolge in bogate kariere.

V videoposnetku smo ujeli utrinke dogajanja:

Množica je glasno pela in zdelo se je, kot da večina udeleženecev pozna vsa besedila pesmi na pamet. Navsezadnje je Plestenjak eden najbolj zaželjenih slovenskih pevcev, zato to ni nič presenetljivega. Tudi sam pogosto poudarja, da je slovenski jezik potrebno negovati.

Poudaril je tudi lepoto Rogaške Slatine in okoliških krajev in obudil tudi nekaj spominov, ki jih ima iz teh koncev.

Oglejte si še galerijo dogodka:

Žiga Lah Koštomaj

Sodelujte v anketi o kvaliteti življenja v vaši občini.

Kako ste zadovoljni s kvaliteto življenja v vaši občini? Kaj vam je všeč in na katerih področjih pričakujete več? Sodelujte v anonimni anketi o vašem (ne)zadovoljstvu z bivanjem v vašem rodnem okolišu.

Create your own user feedback survey