Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Agritech 2020: sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije v Celju (foto, video)

Na pobudo Združenja proizvajalcev in uvoznikov kmetijske in gozdarske tehnologije na celjskem sejmišču od 29. januarja do 2. februarja organizirajo drugi petdnevni sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije Agritech 2020, ki predstavlja najnovejšo mehanizacijo, ki jo kmetje in gozdarji potrebujejo pri svojem delu.

Slavnostno so poleg izvršnega direktorja Celjskega sejma, mag. Roberta Otorepca, odprli tudi celjski župan, Bojan Šrot in Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, Zdravko Počivalšek in državni sekretar dr. Jože Podgoršek. Sejem bo potekal vsak dan do nedelje med 09:00 in 18:00. Na njem se lahko udeležite tudi testne vožnje s traktorji in si ogledate demonstracije delovanja gozdarskih strojev.

agritech_2020_00
Klik za povečavo načrta sejma
Agritech 2020

Po zgledu kmetijskih sejmov iz tujine, ki potekajo v stalnih dvoranah v zimskem času, so na celjskem sejmišču na pobudo Združenja proizvajalcev in uvoznikov kmetijske in gozdarske tehnologije prepoznali priložnost, da lahko kot največje in najsodobnejše opremljeno sejmišče v Sloveniji omogočijo kvalitetno predstavitev v notranjih prostorih tudi podjetjem s področja kmetijske in gozdarske mehanizacije. Razstavljavci se predstavljajo na skoraj 11.000 m2. Razstavni program sejma poleg kmetijske in gozdarske mehanizacije obsega še izdelke in storitve, ki jih kmetje in gozdarji potrebujejo pri opravljanju svoje dejavnosti.

agritech_2020_000
Eminentna družba na otvoritvi Agritech 2020. Foto: DejC

Agritech 2020 tudi s podjetjem Lagerhof

Ob sprehodu po razstavnih prostorih smo naleteli tudi na uspešno podjetje iz Šmarja pri Jelšah.

Trgovina in posredništvo LagerhofNejc Šuc s. p. s sloganom “za male in velike” pokriva širok spekter nove in rabljene kmetijske mehanizacije. So generalni uvoznik odličnih korejskih traktorjev LS Tractor za Slovenijo in Hrvaško. Vedno skrbijo za ugodne in dostopne cene celotnega prodajnega programa. So prvi v ponudbi blagovnih znamk, ki ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno ter domačih slovenskih proizvajalcev kot so SIP, Robust, Uniforest in SIPMA, Özdöken, Landstal, Hofman ter še več. Te vam tudi dostavijo na dom, na sejmu pa jih najdete v dvorani M.

Mlada ekipa Lagerhof, ki trenutno posluje v Mestinju, se 30. maja seli na novo lokacijo na Podplat. Ob tej priložnosti bodo poskrbeli za predstavitev kmetijskih strojev, namenjenih tudi malim kmetom. Več o dogodku in podjetju, pa vam v videu pove direktor, Nejc Šuc.

Nejc Šuc, direktor podjetja Lagerhof:

Oglejte si še fotogalerijo s sejma:

agritech-galerija

Dejan Cvetanoski