Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Predsilvestrovanje z Mambo Kingsi v Šmarju 2019 (foto,video)


Kdo pravi da se do polnoči odšteva le na zadnji dan v letu? V Šmarju so novoletno vzdušje vnesli Mambo Kingsi s predsilvestrovanjem že 28. decembra.

Ljudje so se na ploščadi začeli zbirati že ob 18:00. Takrat so se otroci lahko pozabavali s čarovnikom Sam Sebastianom, ki je pripravil kratek program za otroke.

img_3178

Skupina Mambo Kings je na oder stopila ob deveti uri zvečer. Takrat je bilo ljudi že dosti, in kaj kmalu se je na ploščadi že plesalo. Zabava je trajala do zgodnjih jutranjih ur. Skupina je pokrila zelo široko paleto zvrsti glasbe, od domače scene do balkanskih ritmov, tujih uspešnic in prazničnih hitov. Ob polnoči se je odštevalo, kot na običajnem silvestrovanju, le da je edina razlika bila datumska. Vzdušje je bilo odlično.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate tudi na videoposnetku:

V času predsilvestrovanja je bila temperatura na ploščadi približno 5 stopinj pod ničlo. Obiskovalci niso pustili  mrazu, da bi oviral odlično zabavo. “Kuhna pod Jelšami” je poskrbela, da pestre ponudbe hrane in pijače ni zmanjkalo. Tako je bilo dovolj tudi toplih napitkov, kot so čaj, kuhano vino in vroč gin, s katerim so si obiskovalci greli roke.

Vabimo vas da si ogledate tudi fotogalerijo: