Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 30. 12. 2019 (novo razgrajanje v ZD, pobeg s kraja trka, nezakonit lov)


policijska-postaja-smarje

V ZDRAVSTVENEM DOMU RAZGRAJALA

23. 12. 2019 v večernem času so posredovali v ZD Šmarje pri Jelšah, kjer je v vinjenem stanju razgrajala občanka. Zoper slednjo je bil uveden postopek o prekršku.

TRČIL V PARKIRANO VOZILO IN POBEGNIL

24. 12. 2019 v dopoldanskem času so bili policisti obveščeni, da je neznani voznik na parkirišču trgovine Jager v Šmarju trčil v parkirano vozilo in pobegnil. Povzročitelj je bil kasneje izsleden in mu je bil izdal plačilni nalog.

PRIJETJE ILEGALNEGA PRIBEŽNIKA

24. 12. 2019 v popoldanskem času so policisti v Imenem ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila za katerega se je izkazalo, da je državljan Maroka. Navedeni je imel neveljavno začasno bivanje v Španiji ter je preko Italije ilegalno vstopil v Slovenijo. Po končanem postopku je bil tujec izročen Italijanskim varnostnim organom.

NEZAKONIT LOV

25. 12. 2019 so v kraju Rudnica obravnavali kaznivo dejanje nezakonitega lova. V zvezi izsleditve storilca še potekajo aktivnosti, nakar bodo zoper njega na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

VOZIL POD VPLIVOM ALKOHOLA

25. 12. 2019 v večernem času so v naselju Šmarje pri Jelšah, ustavili voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,63 mg. Na kraju mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, nadaljnja vožnja pa mu je bila prepovedana. Zoper njega je bil uveden postopek v zvezi storitve prekrška.

PARTNER JO JE ŽALIL

26. 12. 2019 okoli 23.00 ure so morali policisti posredovati v kraju Kozje, kjer je moški pod vplivom alkohola žalil svojo partnerko. Zoper navedenega smo uvedli prekrškovni postopek.

ZLORABA BANČNE KARTICE

27. 12. 2019 smo obravnavali kaznivo dejanje zlorabo bančne kartice, saj je neznani storilec preko spleta zlorabil oškodovančevo bančno kartico ter ga z dejanjem oškodoval za 161,61 eur. Zoper storilca smo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.