Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert Marka Škugorja in Dražena Zečića v Podčetrtku 2019 (foto,video)


Marko Škugor in Dražen Zečić sta na sobotni večer v sklopu božične turneje turneje, ki jo izvajata v Sloveniji, pripravila koncert v Podčetrtku. V Večnamenski športni dvorani sta ustvarila odlično vzdušje.

img_2729-custom

V Podčetrtku vedno znova napolnita dvorano

img_2841-custom

Šibeniški tenor je držal svojo obljubo iz lanskega koncerta, in Podčetrtek ponovno obiskal. Tokrat se mu je pridružil Dražen Zečič, ki je prav tako eden največjih kantavtorjev hrvaške glasbe, in je v preteklosti že koncertiral v VŠD Podčetrtek.

Koncert je navdušil poslušalce hrvaške glasbe in dalmatinskih ritmov. Publika se je lahko sprostila ob največjih uspešnicah obeh glasbenikov. ”Oće duša vanka tila”, ”Nitko nema dva života”, ”Ružo bila”, ”Ako se dušo moramo rastati” in ”Dalmatinska vilo” so le nekater skladbe, ki so bile na koncertu izvajane. Škugor je odpel tudi slovensko pesem Moja, ki jo v originalu izvajajo Modrijani.

Obiskovalci so med nastopoma obeh glasbenikov plesali in peli, in s tem dokazali da jim je glasba obeh zelo pri srcu. Pred in med nastopoma je publiko ogrel radijski Voditelj Aktualove galame na Radiu Aktual, Dean on the Mike.

Kako je bilo na koncertu si oglejte v fotogaleriji in videoposnetku:

In še fotogalerija:

Žiga Lah Koštomaj