Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabljeni na dogodek Kreativni pristopi v podjetništvu

logo-spotsotla-1

Vabimo vas na dogodek Kreativni pristopi v podjetništvu, ki bo potekal v Kongresnem centru Sotelia, (Terme Olimia) v Podčetrtku v ponedeljek, 16. decembra 2019 od 10. ure dalje.

Prijave na elektronsko pošto [email protected] ali telefonsko številko 041 724 110, najkasneje do četrtka 12. 12. 2019.

Dogodek organizira Razvojna agencija Sotla, SPOT svetovanje Savinjska in je brezplačen.

PROGRAM:
  • 9.45 – 10.00 Registracija udeležencev
  • 10.00 – 10.10 Uvodni nagovori
  • 10.10 – 10.40 Trajnostna poslovna uspešnost
  • 10.40 – 11.00 Vavčerji – spodbude malih vrednosti za podjetnike
  • 11.00 – 11.20 Odmor in mreženje
  • 11.20 – 14.00 Vplivnostni marketing

ALENKA HREN – SPIRIT SLOVENIJA, JAVNA AGNECIJA: TRAJNOSTNA POSLOVNA USPEŠNOST Tako zdrava pamet kot tudi globalni trendi nakazujejo, da so poslovni modeli podjetij, ki v svojem poslovanju uravnotežijo doseganje pozitivnih poslovnih rezultatov s pozitivnimi učinki na družbo, okolje in ekonomski razvoj, poslovni modeli prihodnosti. Da bi prišla do trajnostne uspešnosti, morajo podjetja razmišljati in poslovati drugače ter svojo poslovno strategijo zasnovati na poslovnih modelih, ki imajo transparenten in vključujoč način vodenja in upravljanja, v načrtovanje izdelkov in storitev pa obvezno vključiti družbene, okoljske in ekonomske učinke. Stopiti na takšno pot je pogumna odločitev, zahteva zavzetost, pripadnost in zrelost vodstva ter vseh zaposlenih. Vendar je to edina prava možna pot naprej, ki bo gradila močne temelje trajne poslovne in osebne vrednosti uspeha.

URBAN CVEK – SOUSTANOVITELJ PLATFORME INFLUEE: VPLIVNOSTNI MARKETING Vplivneži ali ljudje, ki imajo moč vpliva na druge ljudi, obstajajo, odkar obstaja človeštvo. V preteklih nekaj letih pa govorimo o spletnih vplivnežih ali influencerjih, ki so bodisi znane osebnosti z močno spletno prisotnostjo ali osebe, ki so zaslovele z vsebinami, objavljenimi na blogih in družbenih omrežjih. Vplivnostni ali Influencer marketing je danes najhitreje rastoča taktika spletnega marketinga. Sodelovanja z influencerji prinašajo dobre rezultate, pogosto pa nastane težava pri izboru »pravega« influencerja za svoj produkt in ravno to težavo bomo na delavnici podrobneje pregledali in (tudi) rešili. Na delavnici boste tako spoznali kdo so influencerji, probleme influencer marketinga ter primere dobrih praks kampanij in korake načrtovanja kampanij.

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA: VAVČERJI – SPODBUDE MALIH VREDNOSTI ZA PODJETNIKE Vavčerski sistem je nov program spodbud malih vrednosti za mikro, mala in srednje velika podjetja ter zadruge (v nadaljevanju: MSP). MSP-jem omogoča bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih krepijo svojo konkurenčnost in kompetence. Podjetja lahko hitro in na enostaven način pridobijo vavčerje za različne vsebine, dodatna prednost za podjetja pa je, da ni rokov za oddajo vloge, vavčerji so na voljo skozi vse leto, po oddaji vloge pa sledi hitra obravnava.

 

unnamed-1